Ekspeditionen forsætter

- Jeg vil som alle de seje deltagere utroligt gerne afslutte denne medrivende ekspedition, siger den dengue-feber-ramte vært, Jakob Kjeldbjerg

Robinson Ekspeditionen 2010 fortsætter. (Foto: Jacob Juhl)
Robinson Ekspeditionen 2010 fortsætter. (Foto: Jacob Juhl)

Efter mere end halvanden uges uvished er det nu besluttet, at Robinson Ekspeditionen 2010 fortsætter - trods alvorlig sygdom. Det har STRIX Television og TV3 besluttet, efter både læger, eksperter og de malaysiske sundhedsmyndigheder har meldt ud, at det er fuldt forsvarligt at fortsætte ekspeditionen.

I nat udløb den karantæne, som hele produktionen af TV3’s Robinson Ekspedition 2010, ansatte samt deltagere, har været i, siden de blev evakueret på grund af et udbrud af dengue-feber på produktionsøen Pulau Besar i Malaysia.

Samtlige deltagere i den danske ekspedition har erklæret, de vil afslutte det eventyr, de har begivet sig ud i. Alle har fået tilbuddet om at rejse hjem, men den mulighed har ingen af deltagerne benyttet sig af.

Syg ekspeditionsleder bliver
Det samme valg har ekspeditionslederen, Jakob Kjeldbjerg, haft. Han blev selv ramt af sygdommen for fire dage siden.

- Jeg er stadig mærket, men det går fremad. Og jeg vil som alle de seje deltagere utroligt gerne afslutte denne medrivende ekspedition. Efter rådslagning med lægerne og ikke mindst min familie er vi enige om, at dette arbejde skal gøres færdigt. Hvis jeg selv eller lægerne mente, det var uforsvarligt, ville jeg naturligvis ikke fortsætte i årets ekspedition, fortæller Jakob Kjeldbjerg fra sit hotelværelse i Johor Bahru.

Hele ekspeditionen flyttes nu til vestlige Malaysia. Præcist hvor ønsker TV3 af hensyn til optagelserne ikke at oplyse, før ekspeditionen er afsluttet.

0 kommentarer
Vis kommentarer