DF-Søren: Islamister er de oplagte 'Forbrydelsen'-skurke

Islamisterne burde være de oplagte skurke i 'Forbrydelsen II'. De står nemlig bag 99,9 procent af al terror i verden, siger Søren Espersen fra Dansk Folkeparti

Søren Espersen er stadig sur på DR. (Polfoto / Carsten Snejbjerg)
Søren Espersen er stadig sur på DR. (Polfoto / Carsten Snejbjerg)

Det er kritisabelt, at hæren og jægerkorpset ser ud til at stå for skud i DR's successerie 'Forbrydelsen II', der sætter punktum for anden sæson klokken 20.00 i aften.

Det mener Dansk Folkepartis Søren Espersen, der allerede var ude med riven efter DR, da de første 58 minutter var blevet sendt. Det skriver politiken.dk

- Det ser ud til at ende med, at det er en militærmand, der har begået alle de her mord. At ondskaben ligger hos en person i hæren, og ikke hos islamisterne, som man egentlig havde regnet med, og som ville være det logiske. Islamister står for 99,9 procent af al terror i verden, siger Søren Espersen i søndagens udgave af Politiken.

Og DF's særdeles aktive DR-kritiker er specielt skuffet over, at hæren og jægerkorpset ser ud til at blive hængt ud.

- I to kæmpestore DR-serier ender det med, at det er hæren og jægerkorpset, der laver terroren. Altså, goddaw do, siger Søren Espersen, der understreger, at han ikke har fulgt med i serien på det seneste.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere