Silas lover rigtig mange løft i finalen

Finaledanseren Silas Holst lover trods smerter og skader en freestyleopvisning fredag aften med masser af løft

Casper og Vickie Jo på gulvet. (Foto: Mogens Flindt)
Casper og Vickie Jo på gulvet. (Foto: Mogens Flindt)

Efter ti ugers intensiv dansetræning og benhård konkurrence på dansegulvet står fotomodellen Malena Belafonte og racerkøreren Casper Elgaard samt deres respektive dansepartnere, Silas Holst og Vickie Jo Ringgaard, tilbage i finalen om dette års 'Vild med dans'-trofæ fredag 20. november.

De to par har nu bevist, at de mestrer alle standard- og latindansene, men nu skal de klare disse danse til absolut perfektion, hvis de vil gøre sig håb om at vinde.

Finalisterne, der selv har valgt deres foretrukne standarddans, står direkte over for hinanden i cha-cha-cha face-off og lader idéerne og kreativiteten få frit løb i en festlig freestyle.

- Vi havde aldrig drømt om, at vi skulle stå i finalen. Især ikke da vi røg ud i den første omdans. Det er så stor en glæde og lykke, at det nok slet ikke er gået op for os endnu, at vi er i finalen, siger Silas Holst, der i parrets freestyle lover rigtig mange løft.

Men også Vickie Jo Ringgaard har hemmelige tricks i ærmet.

- Vi er superglade for at stå i finalen, men har også rigtigt meget stress på. Med hele tre danse er der nok at se til, siger Vickie Jo Ringgaard, der garanterer en freestyle, der viser parret, som man aldrig har set dem før.

Følg finalen her på ekstrabladet.dk og på ekstrabladet.tv, der sender reaktioner live fra studiet fredag aften, så snart årets vinder er fundet...

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere