Silas' finaleplads i fare

Tango-torsk: Den skadede danser må dirigere Malena rundt fra en stol, efter han pådrog sig en fibersprængning i låret fredag aften

Her bliver Silas Holst skadet. Fibersprængningen i låret kan nu koste ham og dansepartneren Malena Belafonte dyrt. (Foto: Mogens Flindt)
Her bliver Silas Holst skadet. Fibersprængningen i låret kan nu koste ham og dansepartneren Malena Belafonte dyrt. (Foto: Mogens Flindt)

Hvis Malena Belafonte og hendes dansepartner Silas Holst på fredag fortsætter deres sejrsgang i 'Vild med dans', sker det mod alle odds.

Silas Holst fik nemlig en modbydelig fibersprængning i låret, da han i fredagens program –  under en heftig tango –  gik i spagat over sin skønne dansemus. Det er en skade, som nu kommer til at gå ud over parrets træning.

Vil ikke have stand-in
– Jeg skal tage den med ro de første dage, hvor vi træner. Jeg kommer til at sidde på en stol og fortælle, hvor Malena skal gå hen. Det bliver en kreativ form for undervisning, afslører Silas Holm.

Men skaden går ikke kun ud over undervisningen.

Det store spørgsmål er, om det famøse lår overhovedet er helet til på fredag, og det gør Malena Belafonte nervøs. Hun er imidlertid fast besluttet på, at hun vil blive ved sin skadede dansemesters side i tykt og tyndt.

– Jeg vil ikke have en stand-in. Om Silas så skal nøjes med at bruge sit ene ben, så er det ham, jeg danser med, siger Malena Belafonte bestemt.

Gør vanvittig ondt
Det er ikke første gang, Silas Holm har fået en fibersprængning under dans. Derfor ved han også, hvad man skal gøre, hvis man vil på toppen igen.

– Det gør vanvittig ondt, men man må bare bide det i sig. Det tager nok nogle dage med massage og fysioterapi, og selv om jeg ikke er så glad for piller, kommer der nok også noget smertestillende i kroppen, siger Silas Holm.

Den topprofessionelle danser er i øjeblikket så skadet, at han ikke kan ikke udføre sine dansetrin.

Men heldigvis kan han gå på sit ben, og det ser han selv som et godt tegn. Han regner derfor med at kunne leve op til sin høje dansestandard, når familien Danmark tænder for deres fjernsyn på fredag.

Går solo
Men skulle det værste ske, tager Malena Belafonte heldigvis situationen med højt humør.

– Hvis han ikke kan danse, står jeg der solo på fredag. Så kan han sidde på sin stol med et ben i vejret –  det skal nok blive flot, ler den labre danserinde.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!