Onyszko skal være i stue med en 'bøsse'

Bøsse-haderen Arek Onyszko er gæst i Casper Christensens 'Aloha', hvor han skal være i stue med den charmerende 'bøsse'-medvært Emil

Bøssehaderen Arek Onyszko skal være gæst hos Casper Christensen i 'Aloha'.(Foto: Lars Poulsen)
Bøssehaderen Arek Onyszko skal være gæst hos Casper Christensen i 'Aloha'.(Foto: Lars Poulsen)

'Jeg hader bøsser. Det gør jeg virkelig. Jeg synes, det er så fucking klamt' skrev Danmarks mest omtalte målmand Arek Onyszko i sin bog 'Fucking Polak', og det kostede ham jobbet og målmandsposten i FC Midtjylland.

Men Casper Christensen inviterer ham alligevel som gæst i talkshowet 'Aloha', hvor det bliver spændende at se, hvordan den bøssehadende målmand takler at være i samme stue som Casper Christensens charmerende 'bøsse'-medvært og bartender Emil.

Det er dog ikke ganske sikkert, at Emil er bøsse, men Casper Christensen og Emil spiller konstant på bøsse-temaet og usikkerheden omkring den meget feminine Emils seksualitet.

Måske vil Emil servere en feminin drink for den hårdtslående målmand. Måske får Casper Christensen Onyszko til at udveksle glansbilleder med Emil eller lege med Barbie-dukker.

Alt er muligt. Men mon ikke Onyszco også kommer til at tale lidt om hans voldelige angreb på sin kone, der kostede ham en voldsdom - eller hvorfor han er helt vild med Hells Angels.

Lovovertrædere i Aloha
Casper Christensen har efterhånden udviklet en trend med at invitere lovovertrædere ind i sit program. Anni Fønsby, der sad fængslet for rufferi samt Robert Hansen, der i sin fortid havde et lidt for afslappet forhold til kokain, har allerede besøgt programmet.

Den anden gæst i programmet bliver i øvrigt den højgravide Lina Rafn, som hele Danmark lærte at kende som dommer i 'X-Factor'. Hun skal føde i slutningen af januar.

1 af 3 Den måske homoseksuelle Emil Thorup med det platinblonde hår får sig nok et ganske hyggeligt møde med bøssehaderen Onyszko. Casper Christensen kommer nok til at fungere som boksedommer.(Foto: TV2)
2 af 3 Lina Rafn, som hele Danmark lærte hende at kende som dommer i 'X-Factor'.(Foto: DR)
3 af 3 Bøssehaderen Arek Onyszko skal være gæst hos Casper Christensen i 'Aloha'.(Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere