TV 2 dropper gravid Anni Fønsby

Det er for farligt for den gravide Anni Fønsby at undervise 12 kendte danskere at ride på wild west-maner i den helt nye Zulu-serie 'Kvægræs'

Anni Fønsby her med hvid cowboy-hat skal alligevel ikke lære kendte danskere at ride på ægte wild west-maner i USA.(Foto: Birger Storm)
Anni Fønsby her med hvid cowboy-hat skal alligevel ikke lære kendte danskere at ride på ægte wild west-maner i USA.(Foto: Birger Storm)

Den barmfagre Anni Fønsby er nu blevet droppet som vært for det kommende TV 2 Zulu-program 'Kvægræset', fordi produktionsholdet mener, at det er for farligt for hende i forbindelse med hendes graviditet.

Allerede i fredags foretog TV 2 et sikkerhedstjek af området i Arizona og fandt hurtigt frem til, at det ville være alt for farligt for den gravide Anni Fønsby at skulle undervise kendte danskere i at ride på wild-west-maner. Ifølge TV 2 er området først og fremmest farligt, fordi det er meget klipperigt, og så skulle der også være mange farlige dyr, blandt andet klapperslanger.

Både de 12 kendisser og filmholdet er allerede i området i Arizona, så der skal altså lynhurtigt findes en afløser for Anni Fønsby. Blandt de kendte er kuglestøder Joachim B. Olsen, Kia fra 'Slemme piger', filminstruktøren Tomas Villum Jensen, Oliver Bjerrehuus og skuespilleren Stephanie Leon samt sangerinden Inez fra 'Sukkerchok'.

Anni Fønsby havde i forbindelse med sin værtsrolle i tv-serien fået lov til at rejse ind i USA på et specielt visum, så det er ikke på grund af rufferi-sagen, at hun ikke skal være med.1 af 2 Det er for farligt for den gravide Anni med de mange klipper og klapperslanger, der kan få hestene til at gå amok.(Foto: All Over Press)
2 af 2 Anni Fønsby her med hvid cowboy-hat skal alligevel ikke lære kendte danskere at ride på ægte wild west-maner i USA.(Foto: Birger Storm)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere