Country-Ulla stolt af sin X Factor-tid

Ulla Lindstrøm fik ikke chancen for at gå videre i 'X Factor', men hun er glad for, at hun stillede op. Og hun lever videre på sin succes i udlandet

Country-Ulla gav den hele armen, men det lykkedes hende ikke at gå videre i aftenens 'X Factor'. (Foto: DR)
Country-Ulla gav den hele armen, men det lykkedes hende ikke at gå videre i aftenens 'X Factor'. (Foto: DR)

– Jeg er lykkelig for at have haft mine to minutters berømmelse, siger 42-årige Country-Ulla Lindstrøm fra Alsønderup uden for Hillerød.

Hun deltog i fredag aftens 'X Factor' uden at få den anerkendelse fra dommerne, som hun mener at have høstet rundt om i verden fra radio-lyttere, der dagligt, siger hun, præsenteres for sange fra hendes to album.

– Det havde været sjovt at gå videre. Men jeg havde ikke engang turdet håbe på, at jeg kom med i udsendelsen.

Ni måneder på Top 100
Hendes to album fra 2005 og 2008 hedder 'A Dream Come True' og 'I Go On Dreaming', og så findes hende sange på diverse compilation-plader. Det er dem, der har sørget for, at Ulla er i omdrejninger rundt om i verden.

– De sidste tre år er jeg blevet spillet seks gange dagligt på en radiostation et sted i verden. Og det er bare, hvad jeg ved af. I Danmark går det lidt mere trægt, men Jørgen Mylius har spillet mit nummer, 'Don't Trust a Man', flere gange i sit Eldorado-program.

– Sangen har ligget på Top 100 over de mest spillede countrysange i Europa ni måneder i træk. Været nummer et i England og Irland, fortæller Ulla stolt.

Ud-af-kroppen oplevelse
Til daglig arbejder hun hos IBM i Lundtofte, men musikken har altid været en hovedinteresse. Den deler hun med sin mand, og da parret i 2004 skulle til Nashville, opstod en vild idé.

Hvorfor ikke indspille et par numre?

– Det en fantastisk oplevelse, og jeg tudede øjnene ud af hovedet, da jeg hørte mine sange udsat for nogle af verdens bedste musikere.

To yderligere besøg resulterede i 12 indspillede sange og Ulla første album. Tre år senere indspillede hun sin anden plade. Og det slutter næppe her, understreger Country-Ulla.

Læs mere om 'X Factor' i lørdagens udgave af Ekstra Bladet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen