'Jeg græd, da kameraet var slukket'

Der blev tudet og krammet, da Mr. Morgennews Henrik Skovgaard og Trine Panum Kjeldsen på TV 2 stod i spidsen for den sidste omgang 'Morgennyhederne' fra Odense

Sådan så det ud, da Henrik Skovgaard for første gang stod i spidsen for 'Morgennyhederne'. Det er omkring 10.000 udsendelser siden. (Foto: TV 2)
Sådan så det ud, da Henrik Skovgaard for første gang stod i spidsen for 'Morgennyhederne'. Det er omkring 10.000 udsendelser siden. (Foto: TV 2)

Da de to værter sagde farvel og tak for sidste gang efter nyhederne klokken ti her til formiddag, var der - ud over et par humoristiske tilbageblik - ikke mange tegn på, at det var et bevæget øjeblik for holdet bag TV 2's 'Morgennyhederne'.

De holdt det professionelle ydre, mens de stadig var på. Men da kameraerne blev slukkede, knækkede filmen for Henrik Skovgaard, som har stået i spidsen for omkring 10.000 nyhedsudsendelser på TV 2.

- Jeg blev ked af det og græd da også nogle tårer. Alle stod og tudede og gav krammere til hinanden. Jeg har sagt det før og gør det gerne igen: Det er ligesom at sige farvel til min anden familie, siger mr. Morgennews til ekstrabladet.dk.

- Det var meget følelsesladet, og jeg er først ved at være ovenpå igen nu her, efter at jeg har fået et glas beroligende portvin, fortæller Henrik Skovgaard en halv time efter udsendelsen.

TV 2 Sporten holdt Trine vågen
I dagens anledning var der to værter på morgenens udsendelser. Trine Panum Kjeldsen, der var med til at starte det hele for 12 år siden, fik også lov til at afslutte det hele.

- Det var meget vemodigt og dødtrist. Jeg har jo været med til at starte det hele. Det er lidt som at sige farvel til sit eget barn, fortæller hun.

Og ganske som ved første udsendelse for 12 år siden, var det ikke søvn, hun havde fået mest af denne nat. Men det var ikke af bare forventning til dagens sidste udsendelse.

- Jeg overnattede på et hotel i Odense i nat, hvor TV 2 Sporten holdt julefrokost. Jeg faldt ikke i søvn, før musikken blev slukket klokken et. Så det blev kun til tre timers søvn i nat. Det var næsten ligesom første gang, før jeg skulle på skærmen. Dengang var det bare af ren nervøsitet, griner hun og finder den ene gode ting, der er ved aflivningen af 'Morgennyhederne':

- Vi skal ikke længere op så satans tidligt!

1 af 4 Der var højt hår, da Trine Panum Kjeldsen som den første bød velkommen til TV 2's 'Morgennyhederne' for 12 år siden. (Foto: TV 2)
2 af 4 For retfærdighedens skyld skal vi bringe et opdateret billede fra dagens udsendelse. (Foto: TV 2)
3 af 4 Også af Henrik Skovgaard. (Foto: TV 2)
4 af 4 Sådan så det ud, da Henrik Skovgaard for første gang stod i spidsen for 'Morgennyhederne'. Det er omkring 10.000 udsendelser siden. (Foto: TV 2)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere