Lina tilbage i X Factor

Ekstra Bladet kan afsløre en af de tre X Factor-dommere, som DR i morgen offentliggør: Lina Rafn har sagt ja til endnu en omgang sang-konkurrence

Lina Rafn er klar til endnu en omgang X Factor, men kan ikke løfte sløret for, om Remee og Thomas Blachman også er med på vognen igen. (Foto. Jan Sommer)
Lina Rafn er klar til endnu en omgang X Factor, men kan ikke løfte sløret for, om Remee og Thomas Blachman også er med på vognen igen. (Foto. Jan Sommer)

De er blevet skældt ud på blogs og i læserbreve, hængt ud på flere forsider og må finde sig i, at flere tusinde mennesker er sure på dem.

Alligevel kan Ekstra Bladet afsløre, at Lina Rafn har sagt ja tak til endnu en sæson som dommer, når 'X Factor' vender tilbage til tv-skærmene til næste år.

- Ja, jeg skal være med igen, siger Lina Rafn, der har haft lang betænkningstid om, hvorvidt hun ville tage endnu en omgang i ringen.

Lettelse i DR
Beslutningen om at stille op igen blev mødt med lettelse i Danmarks Radio, hvor man erkender, at dommernes popularitet har været med til at bygge showet op.

- Fordi der gik så lang tid, før jeg sagde ja, var de begyndt at kigge rundt efter andre emner, men de kunne ikke finde en. Så DR var superglade, siger hun.

Hun ved ikke, om Thomas Blachman og Remee også har sagt ja til at stemme de unge musikere ud.

Den hemmelighed holder DR tæt ind til kroppen indtil i morgen, hvor beslutningen offentliggøres.

Læs mere om Linas tvivl og hvad, der fik hende til at sige ja, i dagens udgave af Ekstra Bladet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Anders Borup Sørensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen