Robinson: Rikke og Malene favoritter

Bookmakerne er ikke i tvivl - det bliver en af de to kvindelige finalister i årets Robinson, der løber med den halve million. Men hvad siger en tidligere 'Planken'-deltager?

I aften er det afgørelsens time i jubilæumsudgaven af Robinson Ekspeditionen. Men på trods af at det er tiende finale i det populære realityshow, så er det kun anden gang, vinderen skal findes på 'Planken'.

Første gang var Dan Marstrand i 1999, og i aften er det så igen et stykke træ, der skal afgøre, hvem der bliver en halv million kroner lykkeligere.

Rikke og Malene favoritter
På trods af at afgørelsen er faldet for længe siden, har Scandic Bookmakers udlovet odds på vinderen af Robinson 2007. Og her er de to kvinder favoritter.

Det giver pengene 2,5 gange igen, hvis Rikke eller Malene løber med sejren. Hvis det bliver Bjørn eller Kenneth kan man gange sit indskud med 3,5.

Men hvem skal man så sætte sparepengene på?

Fandt aldrig balancen
ekstrabladet.dk har spurgt den tidligere 'Planken'-deltager Henrik Ørum, som burde være ekspert på området. Men selvom han løb med vinder-titlen i 2002, vil han helst ikke kaldes ekspert.

- Jeg røg jo ned som nummer to ud af fem, da vi stod på 'Planken' i Malaysia, så det kan man vist næppe kalde en ekspert, siger Henrik Ørum med et smil på læben.

Ørum kom dog alligevel med i finalen efter et ø-råd, og da han igen fik chancen på en planke i TV3-studiet hjemme i Danmark, røg han ned som den første af de tre finalister.

- Det er mega-svært. Enten finder man ro og balance eller også ryger man ned. Jeg gjorde så det sidste, siger Ørum, som dog blev kåret til vinder af de øvrige deltagere og derfor kan kalde sig Robinson-vinder 2002.

Kvinder har mindre fødder
Hvis man skal presse lidt ekspertviden ud af Henrik Ørum, så tilslutter han sig bookmakernes favoritter. Han mener nemlig, at der kan være en lille fordel gemt i, at kvinder har mindre fødder.

- Nu skal det jo ikke lyde som om, jeg mener, at kvinderne har det lettere. Men jeg havde det svært med min størrelse 45. Kvinder har jo som regel mindre fødder, siger vinderen anno 2002, som dog i næste sætning skyder sin egen teori ned.

- Det var jo Jørgen Kløcker, der stod længst på 'Planken' i 2002, og han havde vistnok mindst ligeså store plader, som jeg, griner han.

Du kan sætte dine sparepenge på årets Robinson-vinder her.

1 af 2 Ørum beskriver selv, at han aldrig formåede at finde balancen. (Foto: TV3)
2 af 2 Henrik Ørum sikrede sig en plads i finalen på trods af, at han røg ned af 'Planken' som nummer to i 2002. (Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer