Bare bryster i 'Boogie'

Andrea Elisabeth Rudoplh var nedringet til navlen i sin debut som tv-vært på DR 1-programmet 'Boogie'

DR1's højprofilerede musikmagasin 'Boogie' er for de 12-20-årige, mens Andrea Elisabeth Rudolphs påklædning i gårsdagens udsendelse havde en noget ældre 'målgruppe'. (Foto: DR1)
DR1's højprofilerede musikmagasin 'Boogie' er for de 12-20-årige, mens Andrea Elisabeth Rudolphs påklædning i gårsdagens udsendelse havde en noget ældre 'målgruppe'. (Foto: DR1)
Forældre og pædagoger farer jævnligt i flint over unge pigers frække påklædning.

Bluser, der blotter både mave og bryster, er populære hos de helt små teenagere, og tv-mediet får en del af skylden for den udfordrende udvikling - og efter gårsdagens udgave af DR1's musikmagasin 'Boogie' med god grund.

Værten Andrea Elisabeth Rudolph dukkede op på skærmen iført en skjorte, der omtrent var knappet op helt ned til navlen. Hendes bryster var delvist blottede, og næsten intet var overladt til fantasien. Det syn medførte en telefonstorm både hos Ekstra Bladet og hos Danmarks Radio.

'Boogie' er et program, som DR1 har målrettet specielt til de unge seere mellem 12 og 20 år. Tv-direktør Jørgen Ramskov var stolt, da han præsenterede det nye musikmagasin, for teenagerne trængte til lidt særbehandling på skærmen.

- Med det forbehold, at jeg ikke har set fredagens udgave af 'Boogie', så skal vores værter i al almindelighed være klædt ordentligt på, men normalt er der ingen dresscode. Ingen tager skade af at se et nøgent bryst, men det er mere signalerne i tøjet, vi skal være opmærksomme på. Værterne skal passe til de programmer, de medvirker i, og ingen af vores programmer passer til bare bryster, siger Jørgen Ramskov.

LATTERLIGT
Andrea Elisabeth Rudolph er ikke meget for at kommentere sin påklædning, for hun mener, at reaktionen på hendes skjorte er lidt latterlig, men hun siger dog:

- Hvis seerne kan tåle at se vores musikvideoer, kan de også tåle at se mig i den skjorte. 'Boogie' er enormt stylet, og det er fedt, og jeg har tøj på, der passer til vores program - det er jo ikke for børn. Desuden mener jeg, det er forældrenes opgave at opdrage deres unge.

Andrea Elisabeth Rudolph er 25 år og debutant som tv-vært. Hun har tidligere lavet radio - blandt andet sammen med Jesper Bæhrenz i 'Højtryk' på P3. Nu har hun altså indtaget fjernsynet, hvor hun går i studiet med Mads Lindemann, der også er medredaktør på 'Boogie'.

Telefonstormen bevirkede, at han på et tidspunkt sådan lidt ubehjælpsomt forsøgte at dække Andrea Elisabeth Rudolphs dybe udskæring til, og i de sidste par minutter af programmet havde de to værter spøgefuldt skiftet tøj.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!