Rikke Hørlykke favorit i 'Vild med Dans'

Om en måned starter den populære dansekonkurrence igen-igen, men allerede nu kan man sætte penge på sin favorit

I fredags kunne Ekstra Bladet afsløre deltagerne til efterårets ’Vild med Dans’, og nu er det blevet tid til at spille på, hvem der løber med sejren i TV2’s folkekære danse-realityshow.

Det er spillefirmaet Bet24, der som de første er ude med odds på deltagerne. Og ikke overraskende er det labre Rikke Hørlykke og dansemakker Mads Vad, der er bookmakernes favorit. Dem, der sætter deres penge på håndboldbaben, får deres penge 4,5 gange igen.

Kendt og populær
Lige i hælene på Hørlykke kommer endnu en populær håndboldspiller, Joachim Boldsen. ’Traktoren’ skal vise sine talenter på dansegulvet sammen med Vicki Jo Ringgaard, der i 2005 vandt konkurrencen med David Owe. Det par tror bookmakerne så meget på, at de har odds 5,0.

Dem, der virkelig vil satse på den store gevinst, skal overveje at sætte opsparingen på Benedikte Hansen. Hun giver pengene 20 gange igen. På trods af en lang karriere som kongelig skuespillerinde, er hun ikke så kendt som sine modstandere. Og da ’Vild med Dans’ handler mere om popularitet end om danseevner, er Benedikte Hansens chancer for at vinde begrænsede.

Damespil
– Oddsene er ikke sat efter, hvem der kan danse. Det er ikke det, folk går efter. Jeg har taget udgangspunkt i, hvem der er mest populær i befolkningen, siger oddsætter på Bet24 Jan Trier, og fortæller, at den typiske ’Vild med Dans’-spiller er noget atypisk for dem, der normalt vædder om penge på Bet24.

– Dem, der spiller på ’Vild med Dans’, er de samme som dem, der for eksempel har spillet på, hvad vores nye prinsesse skulle hedde. Det er ofte damer, og de spiller på nogle, de kender fra bladene og tv.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere