Mads Mikkelsen får endnu en sæson som kannibal

Tv-stationen NBC har sagt god for anden sæson af det menneskeædende drama om Hannibal Lecter

Mads Mikkelsen i rollen som hannibal Lecter. (Foto: AP)
Mads Mikkelsen i rollen som hannibal Lecter. (Foto: AP)

De amerikanske tv-seere kommer til at se mere til den blodige dramaserie 'Hannibal', hvor danske Mads Mikkelsen spiller kannibalen Hannibal Lecter.

Torsdag sagde tv-selskabet NBC, at der vil komme en sæson to, som vil være på 13 episoder.

Udenlandske anmeldere har tidligere kaldt Mads Mikkelsen "tilpas uhyggelig" i rollen som den retsmedicinske psykiater Hannibal Lecter, der har hang til menneskekød.

Danskerens præstation i serien er dog både blevet mødt med ros og ris fra de amerikanske anmeldere.

I New York Post har skuespilleren fået positive ord med på vejen, mens anmelderen i New York Times mener, at Mikkelsen er meget langt fra at leve op til sin forgænger i rollen, walisiske Anthony Hopkins, som modtog en Oscar for sin præstation.

- Når han ser på sit offer, er man ikke sikker på, om han tænker på, hvordan det skal tilberedes, eller om han forsøger at huske, hvor han parkerede sin bil. Han er så spektakulært u-udtryksfuld, at han næsten er anti-Hopkins, har avisen skrevet i sin anmeldelse af serien.

Det er dog ikke alle amerikanske tv-seere, der får lov til at følge dramaet. I delstaten Utah besluttede lederne af stationen KSL-TV i Salt Lake City for en måneds tid siden, at serien er for blodig for seerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer