Se hvem der skal være de nye X Factor-dommere

Anne Linnet afslører navnene på Danmarks Radios dommertrio for den næste X Factor-sæson

Sidste sæsons dommertrio: Anne Linnet, Ida Corr og Thomas Blachmanafløses nu af Lina Rafn, Remee og Blachman. Foto: Mogens Flindt
Sidste sæsons dommertrio: Anne Linnet, Ida Corr og Thomas Blachmanafløses nu af Lina Rafn, Remee og Blachman. Foto: Mogens Flindt

Rygterne om, hvem der sidder i dommertrioen, når 'X Factor' går i luften til januar, har længe svirret.

I morgen bliver det så officielt afsløret, at det nye (gamle) dommerhold består af Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman, og det vækker begejstring mange steder - også hos sidste års dommer i talentdysten, Anne Linnet.

Thomas Blachman har haft et genialt øjeblik, siger han beskedent. (Foto: Mogens Flindt) TV - 23. mar. 2013 - kl. 11:38 Blachman. - Jeg har fundet afløseren for X Factor

- Jeg synes, at det er et utroligt godt hold, DR nu har sat. Det allerførste dommerteam var rigtigt stærke. De var gode sammen, og jeg synes, at det er genialt set at samle det hold igen. Noget tyder så også på, at det bliver det sidste hold i 'X Factor', og i det lys er det rigtig godt set af Danmarks Radio at slutte ringen med Remee, Lina og Blachman, siger Anne Linnet.

Se også: Blachman håner anmelderne: Spis bare af min hånd

Der har også været forlydender om, at Anne Linnet ikke fandt det tilstrækkeligt fagligt udfordrende at være med i 'X Factor', men det afviser den erfarne musiker.

Se også: Blachman svines til i hele verden

- Jeg synes, at 'X Factor' er et fedt program, og jeg synes, at det var sjovt at være med. Og fremfor alt synes jeg, at det var fantastisk at arbejde med de unge mennesker, erklærer hun og sætter dermed prop i den diskussion.

Selv om Thomas Blachman har mundkurv på til i morgen, er der ingen tvivl om, at han er en glad mand.

Se også: X Factor dropper publikum til auditions

- Jeg har for fanden da selv peget på Remee og Lina. De passer til programmet - lige som jeg passer til programmet, men jeg vil selvfølgelig ikke bekræfte, at det er dem, der er dommere i år. Det skal sgu' komme som et utroligt stort chok på pressemødet.

Men du har peget på dem, siger du?

- Ja. Jeg er vel nok den i Danmark, der ved mest om 'X Factor', og derfor er det da klart, at jeg gerne vil hjælpe programmet videre, griner Blachman.

Se også: Linnet: - Er jeg kedelig? Muligvis!

Hermed har Danmarks Radio sikret sig en dommertrio, der vil give maksimal opmærksomhed hos seerne, og hvis man skal tro rygterne, er DR også kommet til at betale for den fornøjelse. Det forlyder i Her og Nu, at Lina Rafn og Remee får hver to mio. kr. for deres anstrengelser, mens Thomas Blachman nøjes med en mio. kr.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Anders Borup Sørensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen