Belli på toppen: - Selvfølgelig er June med

Peter Belli går ikke to skridt uden fruen er med. Så en 12 dage lang tur til Mallorca uden June er helt utænkelig

Ud over Peter Belli deltager blandt andre Kasper Winding, Sanne Salomonsen, Dicte og Mads Langer i 'Toppen af poppen'. (Foto: Jan Unger)
Ud over Peter Belli deltager blandt andre Kasper Winding, Sanne Salomonsen, Dicte og Mads Langer i 'Toppen af poppen'. (Foto: Jan Unger)

Om en uge har Peter Belli været gift med sin livsledsager i 45 år. Og han er stadig så forelsket i sin June, at der bliver kysset farvel, når han forlader hende for at gå en tur på det lille hus.

Det oplevede Ekstra Bladet, da der i går var pressemøde i Rundetårn i forbindelse med sensommerens udgave af TV2-programmet ' Toppen af poppen'.

Læs også:

Se også: Forfrossen rockmama: Der er iskoldt på toppen

Sammen med Sanne Salomonsen, Dicte, Kasper Winding, Nabhia og rapperen Johnson er Peter Belli med i programmet, hvor de syv kunstnere fortolker hinandens musik.

June ved sin side
' Toppen af poppen' blev optaget i april måned på Mallorca, og spørgsmålet om, hvorvidt June var med de 12 dage optagelserne varede, virker nærmest latterligt på ægteparret Belli.

- Selvfølgelig var June med, siger Peter Belli.

- Hun er altid med, fortsætter ulven gravalvorligt, mens June nikker.

- Går I ikke engang i Kvickly og handler alene?

- Nej. Det klarer vi sammen, siger Peter Belli.

- Hvis I går op og ned ad hinanden evig og altid, skændes I så aldrig?

- Vi kan da godt tage en god diskussion, men vi råber og skriger aldrig. Nogle gange er man nødt til at rydde op i bunken, siger June Belli.

Romantisk bryllupsdag
Det er den 9. august June og Peter kan fejre safirbryllup - 45 år, men bryllupsdagen bliver først fejret den efterfølgende dag, fordi Peter Belli har prøver hele dagen på Folketeatret.

- Vi bliver hentet i helikopter og fløjet til Løgumkloster, hvor vi mødte hinanden for 47 år siden, og hvor vi kyssede første gang, fortæller gommen og sender sin kone et kærligt blik.

- Byen har på en lille høj lavet en kyssebænk med en mindeplade nedenfor, hvor der står, at ' I Løgumkloster møder man kærligheden. June og Peter Belli'.

- Det er meget flot, siger Peter Belli, der uden tvivl glæder sig til at sætte sig på kyssebænken med sin June.

1 af 2 Peter Belli og hans June er uadskillelige. (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 2 Ud over Peter Belli deltager blandt andre Kasper Winding, Sanne Salomonsen, Dicte og Mads Langer i 'Toppen af poppen'. (Foto: Jan Unger)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen