Oliver Bjerrehuus i Big Brother

Den danske fotomodel flytter næste år ind i Big Brother-huset, hvor han skal udfylde en ny rolle som 'hus-vært', der skal holde spillet i gang

Oliver Bjerrehuus skal forsøge at styre de kommende Big Brother-deltagere. (Foto: Krestine Havemann)
Oliver Bjerrehuus skal forsøge at styre de kommende Big Brother-deltagere. (Foto: Krestine Havemann)

I 2014 løber endnu en omgang dansk 'Big Brother' over skærmen på Kanal 5. I den kommende sæson er der ændret på konceptet, der har fået overskriften 'Hemmeligheder og løgne'.

Til at styre den nye sæson har man hyret modellen og tv-kendissen Oliver Bjerrehuus, der får til opgave at 'udfordre beboerne og sætte spillet i gang'.

- Vi gemmer alle på hemmeligheder. Nogen er små, nogen er så store, at vi aldrig har delt dem med nogen. Hvad er din hemmelighed, og vil du dele den med mig og seerne? Tør du sætte den i spil – og kan du holde facaden, når det kommer rigtig tæt på? Så kan det være vi ses i Big Brother-huset i 2014, siger Oliver Bjerrehuus i en pressemeddelelse.

Castingen er i fuld gang, og hvis man er interesseret - og naturligvis kan holde fri i op til fire måneder i foråret 2014 - så kan man klikke sig ind på kanal5.dk og udfylde et spørgeskema.

0 kommentarer
Vis kommentarer