Linda P i musikvideo: Gør grin med realitydeltagere

Frederik Fetterlein og Linse Kessler medvirker i ny støttesang til realitydeltagere

Linda P gør det nu som sanger. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Linda P gør det nu som sanger. (Foto: Claus Bjørn Larsen)

'Støttesang til Realitydeltagerne' hedder en ny, skæv musikvideo, som komikeren Linda P står bag.

Og sådan en måtte der jo komme på et tidspunkt.

Politikeren Johanne Schmidt-Nielsen lægger ud med en kort lille tale i musikvideoen, hvor hun fortæller, at hvis vi står sammen og er solidariske er der stadig håb om, at realitydeltagerne kan nå at få en uddannelse. Og så giver Linda P den ellers gas bag mikrofonen i studiet - og foran en masse syngende kvinder i en kornmark.

- Det seneste års tid har jeg med jævne mellemrum investeret i diverse tilbehør og remedier til at benytte i forbindelse med sex. Herunder en pænt stor påspændingsdildo, siger Linda. (Foto: colourbox.com) Sex og samliv Linda: Pigesex giver balance

Jo jo, sjældent har der været lavet et større opråb mod reality-deltagelse. Og netop nu kommer der flere og flere reality-programmer - så der er faktisk også meget at råbe op om.

- Hvis vi bare kan redde én, har vi taget et vigtigt og afgørende skridt i den rigtige retning, skriver Linda P. bekymret i en pressemeddelelse.

- Jeg kan ikke længere se passivt til, at unge mennesker sluger dumhed i sig. Det må stoppe nu, og derfor gør jeg det her, tilføjer hun.

Linda P har været mere eller mindre væk i et par måneders tid for at varme op til det nye års tour. Fra den 15. januar skal hun rundt i landet med sit nye show, 'Linda P's Hovedpine'.

Se også: Kvindelige komikere: Pamela sagde, vi skulle være nøgne

Her vil vi blive præsenteret for alt det private kaos bag scenetæppet - grin, sorg og smerter skal forenes og gå op i en højere enhed.

Og husk nu: Ikke noget med at melde dig til et realityshow... Ellers bliver Linda sur!

Se hele videoen her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere