Allan får sit første nital

Den lille driblekonge blev bogstaveligt talt båret frem til den flotte karakter

Sjældent har 'Vild med dans' været så underholdende, som det var fredag aften, da temaet Bollywood på humoristiske vis blev foldet ud under de to holddanse.

Allan Simonsen, der hidtil har scoret tre point som det højeste, blev sammen med Mette Blomsterberg & Michael Olesen samt Uffe Holm & Karina belønnet med et nital for indsatsen, hvor han bogstaveligt talt blev båret frem af sine holdkammerater.

Sheik Allan bæres til et nital. (Foto: Mogens Flindt)
Sheik Allan bæres til et nital. (Foto: Mogens Flindt)

Se også: Bendixen til Allan: Ingen valsekonge

Fodboldikonet spillede sheik i dansen, og var dermed hovedpersonen i koreografien, hvor hans meddansere svingede hofterne noget mere end Allan.

Ni til Allan
Dommerkvartetten var ødelagt af grin efter dansen, som de belønnede med i alt 33 point. Mest gavmild var Jens Werner, der gav Allan og hans undersåtter et nital.

Mette Blomsterberg tester Simonsen veltrænede brystkasse. (Foto: Mogens Flindt)
Mette Blomsterberg tester Simonsen veltrænede brystkasse. (Foto: Mogens Flindt)

Det konkurrerende hold - Mie Skov & Mads Vad, Mads Laudrup & Claudia Rex samt Mathilde Norholt og Thomas Ever Poulsen - toppede dog og fik 36 point af dommerne.

Se også: Sofie ramt af Allan-feber: - Han er min Travolta

I den samlede konkurrence betyder det, at hvert par på vinderholdet får to point med videre til den samlede stilling, mens taberne ikke får nogle.

<iframe src="http://php.ekstrabladet.dk/redaktionelt/features/20131031-allanalarm/" height="400" width="100%" id="allan" frameborder="0" scrolling="no" style="border: 0;"></iframe>


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere