Sofie ramt af Allan-feber: - Han er min Travolta

Allan Simonsens dansepartner er faldet fuldstændig for den lille boldkunstner, som hun kalder 'guldægget' i årets 'Vild med dans'

Sofie Kruuse med sin Travolta. (Foto: Mogens Flindt)
Sofie Kruuse med sin Travolta. (Foto: Mogens Flindt)

Hun er en Danmarks heldigste kvinder. Hver dag tilbringer 37-årige Sofie Kruuse flere timer i selskab med fodboldkoryfæet Allan Simonsen, når de øver vals og tango.

I løbet af de seneste uger er de to dansepartnere kommet tæt på hinanden. Ikke bare når de vrider deres kroppe op af hinanden. Der er skabt et helt specielt bånd mellem Simonsen og Sofie.

Se også: TV: Sofie til Allan: - Du sagde, jeg skød så flot med indersiden

60-årige Allan Simonsen er ikke en mand, der sludrer løs om sig selv og sit liv, men Sofie løfter her lidt af sløret for, hvem landets mest omtalte charmetrold er.

- Åben bog eller lukket bog?

- Det er nok ikke nogen hemmelighed, at i den store offentlighed, der er Allan nok ret lukket. Og det kan jeg godt forstå, når man er så stor en personlighed, som han er. Men over for mig synes jeg faktisk, at han har været helt åben lige fra starten af. Jeg føler, at jeg er kommet godt ind under huden på ham….Jamen han er bare så kær, siger Sofie Kruuse.

- Glad eller gnaven?

- Glad! Han er bare 9,9999 ud af ti gange altid glad. Der er masser af godt humør og gå-på-mod, når vi træner. Han er så humoristisk og meget meget positiv, og det smitter. Så vi har det rigtig sjovt sammen.

- Rolig eller ilter?

- Begge dele! Hvis der er noget, han ikke kan finde ud af – altså nogle trin der driller – så kommer temperamentet op i ham. Så udbryder han ’lort i karry’ eller råber ’for helvede’ og skynder sig at sige, at det er ham selv og ikke mig, han er gal på. Han skælder sig selv ud, men han lader det aldrig gå du over mig. Han er bare en sand gentleman. Og ellers er Allan meget rolig og afbalanceret.

Se også: Allan Simonsen: Nu som quiz-app

- Flirtende eller genert?

- Genert. Han er en ordentlig og anstændig mand, der aldrig går over grænsen. Samtidig kan han godt have det der glimt i øjet…sådan uskyldigt og varmt. Allan kan sagtens blive genert, når vi danser, for det er jo meget intimt. Så kigger han ned, fortæller Sofie Kruuse.

- Travolta eller træmand?

- Travolta. Han er min Travolta! Jeg synes, at det går bedre og bedre med Allans dans. Han har lettere ved at lære trinene nu. Og sidst gang gik det også rigtig godt med nerverne under selve showet. Det fedeste ved Allan er, at han virkelig virkelig gerne vil det her. At han forsøger så hårdt, som han gør. Det ville være træls, hvis han bare kørte det på sin personlighed eller charme. Men det gør han ikke! Han går så seriøst ind til denne her opgave. Ellers kunne jeg ikke være i det. Jeg er ret professionel omkring mit arbejde.

Allan kører den ikke bare hjem på sin charme. Han knokler virkelig for danser, fortæller Sofie Kruuse. (Foto: Mogens Flindt)
Allan kører den ikke bare hjem på sin charme. Han knokler virkelig for danser, fortæller Sofie Kruuse. (Foto: Mogens Flindt)

- Piedestal eller nede på jorden?

- Fuldstændig hede på jorden!

Lille mand - stor... fodboldspiller! Shorts-moden var lidt anderledes tilbage i 70'erne og skjulte ikke så meget... (Foto: Lars Poulsen) Danske kendte Stort Allan Simonsen-galleri: Shortsene var liiiiidt for små

- Spartansk eller stor i slaget?

- Han er fornuftig. Han er meget generøs over for mig. Men det bliver aldrig for meget. Allan er ikke en der har brug for at lave store armbevægelser. Det kan jeg rigtig god lide ved ham.

- Gammeldaws mad eller gourmet?

- Allan er til begge dele. Og rigtig meget til tapas. Vi spiser tit sammen, når vi er i København, og så har han været hjemme hos mig og min familie og spise. Mine unger er helt vilde med ham. De løber i armene på ham, når de ser ham.

- Øl eller vin?

- Begge dele. Han kan godt lide en god øl, men han elsker rødvin.

Se også: Grove dommere ydmyger Allan

- Troende eller ateist?

- Troende….tror jeg. Men jeg ved ikke på hvad. Det er ikke noget vi har talt om, men det er en fornemmelse, jeg har.

- Trofast eller troløs?

- Trofast. Jeg er sikker på, at jeg har fået en ven for livet i Allan.

- Han er nok mere en latinlover end standarddanser, siger Sofie Kruuse. (Foto: Mogens Flindt)
- Han er nok mere en latinlover end standarddanser, siger Sofie Kruuse. (Foto: Mogens Flindt)

- Rød eller blå blok?

- Det vil jeg ikke sige noget om. Vi har talt om det, men det er for privat, synes jeg. Om vi er enige eller ej rent politisk, vil jeg heller ikke sige.

Se også: Allan skulle have været kidnappet

I aften skal Allan vise Danmark, hvordan man danser vals – en dans som han ifølge Sofie Kruuse synes er lidt kedelig.

- Den er lidt stille, og der er jo spræl i Allan. Han er nok mere en latinlover end standarddanser, siger Simonens partner, der er mere end glad for have fået æren af at danse med fodboldikonet.

- Jeg kan godt forstå, at folk falder for ham. Jeg er også faldet for ham. Inden jeg mødt Allan drømte jeg om, at blive sat sammen med en skuespiller eller en musiker til ’Vild med dans. En der kunne lidt dans i forvejen. Men jeg kan jo godt se, at jeg har fået guldægget over alle.

<iframe src="http://php.ekstrabladet.dk/redaktionelt/features/20131031-allanalarm/" height="400" width="100%" id="allan" frameborder="0" scrolling="no" style="border: 0;"></iframe>


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere