TV: Se Thomas Evers lave trick med tudekiks

Af ren lettelse måtte Thomas Evers Poulsen fælde en tåre, da han sammen med Mathilde Norholt gik videre i 'Vild med dans'. Og så fik han tudekiks

Thomas Evers Poulsen er klar til at udføre sit lille kiksenummer. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Evers Poulsen er klar til at udføre sit lille kiksenummer. (Foto: Mogens Flindt)

Der trillede tårer, da Thomas Evers Poulsen og hans dansepartner Mathilde Norholt fredag aften noget uventet gik videre i 'Vild med dans'.

Se også: Nyd det Norholt - i aften er det slut

Den rutinerede danser har tidligere vist sig som ret grådlabil, og Thomas Evers kunne da hellere ikke stoppe øjnene fra at flyde over, da han lettet kunne konstatere, at der er mindst en uges dans mere tilbage til ham og Mathilde.

Se også: Mette Blomsterberg ude af Vild med dans

Tudekiks til Thomas
Derfor var Mads Laudrup ikke sen til at overdrage Ekstra Bladets 'Vild med dans'-kikse-statuette til den bevægede danser.

- Nu findes der jo et begreb, der hedder tudekiks. Derfor skal Thomas have dem - af ren kærlighed, sagde fodboldspilleren inden overdragelsen.

Og kiksene faldt i den grad i god jord hos Thomas Evers Poulsen, der straks gik i gang med sit specielle kikse-trick.

Se hvad det går ud på i klippet herover - og se den rundtur stafetten har været på, inden den havnede hos danseren, herunder:

Se også: TV: Total kikset af Uffe Holm: Rødøjet dansedebutSe også: TV: Der er krummer i Simonsen - og en ny kamp i næste ugeSe også: TV: Simonsen efter ydmygelsen: - Der skal styr på de skide nerverSe også: Simonsen: Der er krummer i Uffe HolmSe også: TV: Uffe Holm til Thomas Ernst: Du er grimSe også: TV: Thomas Ernst til Uffe: Du kan selv være grimSe også: TV: Laudrup fører Vild med dans

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere