Se det første mandesnav i Robinson-historien

- Jeg var euforisk af glæde, og så fik han sgu et ordentligt kys, fortæller Patrick om sit ømme moment med Due

Patrick og Due har spillet på hvert sit hold gennem hele dette års udgave af 'Robinson Ekspeditionen'.

I aftenens afsnit stod de tidligere fjender dog for et fælles ømt øjeblik, da de kastede armene om halsen på hinanden og blev forenet i et kys efter sammen at have vundet en konkurrence, der sikrede dem immunitet i aftenens øråd:

Se også: Se Robinson-deltagernes vilde vægttab

- Det kys tager jeg 100 procent på mine skuldre. Jeg ved ikke, hvad der røg gennem mit hoved, men jeg var euforisk af glæde over sejren, og så fik han sgu et ordentligt kys, fortæller Patrick, der dog kunne fornemme en vis tøven fra 'Duen', da han spidsede læberne og lagde an til snav:

- Han blev noget overrasket. Det var ikke sådan, at han decideret trak sig - men mere sådan 'ok, hvis det er det du vil - så gør vi det...', konstaterer Patrick, der understreger, at kæresten Stella ikke har noget at frygte:

- Nej, Jeg har ikke tænkt mig at ringe til Gustav fra 'For lækker til Love'. Den vej skal vi ikke ned af, fortæller Patrick og forklarer sin spontane handling med en god portion lettelse over fredningen:

- Jeg følte mig ekstremt presset op til den konkurrence og havde på forhånd sagt til Due, at jeg ville ryge, hvis vi ikke vandt. Derfor var sejren bare en kæmpe forløsning. Jeg var ovenud lykkelig.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere