Luksusfælden: Klynker over frås

På trods af en stor indkomst så fosser pengene ud af lommerne på parret i 'Luksusfælden'

Pernille bruger mange penge på tøj og boligindretning, og det passer ikke med Carstens planer om at spare op til uforudsete udgifter. (Foto: Heidi Maxmiling/TV 3)
Pernille bruger mange penge på tøj og boligindretning, og det passer ikke med Carstens planer om at spare op til uforudsete udgifter. (Foto: Heidi Maxmiling/TV 3)

Pernille på 48 år og 46-årige Carsten har kendt hinanden i snart 17 år. De har begge gode jobs og en årsindkomst efter skat på over 500.000 kroner.

Alligevel har parret fra Varde hver måned et minus på kontoen på 1.500,- kroner, og det er begyndt at nage Carsten.

- Jeg sover dårligt om natten. Jeg har ikke føling med, hvad pengene bliver brugt til, og det piner mig, siger han i aftenens udgave af 'Luksusfælden', hvor han og Pernille langt fra er enige om, hvordan deres penge skal bruges.

Leve eller spare
- Jeg vil gerne leve lidt, og Carsten vil gerne spare, siger Pernille, der bruger mange tusinde kroner hver måned på tøj og boligindretning.

Og det tager heller ikke lang tid for 'Luksusfældens' eksperter at finde ud af, hvor skoen trykker.

Der er ingen penge sat til side til uforudsete udgifter, og parret har ikke råd til at sætte deres ældre parcelhus i stand eller gå til tandlæge.

- Det virker på grænsen til ren forkælelse. I klynker over, I mangler penge, og så bruger I så mange, siger Jan Swyrtz.

Men vil Pernille ofre sig, så der bliver flere penge til familiens fælles økonomi? Se hvordan det går i 'Luksusfælden' på TV 3 klokken 20.

Marie Louise er ikke begejstret for sin deltagelse i 'Luksusfælden'. TV Deltager: Jeg blev udstillet i LuksusfældenTV Luksusfælden: Gik fra hinanden før optagelserneYvonn til venstre føler sig utryg på gården, efter parrets deltagelse i 'Luksusfælden'. (Foto: Heidi Maxmiling / TV3) TV Udsat for chikane efter LuksusfældenYvonn og Mark er kommet på rette spor, men ikke takket være 'Luksusfælden', mener de. (Foto: Heidi Maxmiling / TV3) TV Hovedperson gider ikke selv se Luksusfælden

1 af 2 'Luksusfældens' eksperter skal få familien til at bruge færre penge. (Foto: Heidi Maxmiling/TV 3)
2 af 2 Pernille bruger mange penge på tøj og boligindretning, og det passer ikke med Carstens planer om at spare op til uforudsete udgifter. (Foto: Heidi Maxmiling/TV 3)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere