Krystalkuglerne tager ikke fejl: Kong Allan går videre

Mathilde Norholt står derimod til at ryge ud af 'Vild med dans' i aften

Allan Simonsen gav den som ægte sultan i sidste uge - og med god grund, for ifølge bookmakerne vinder han 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)
Allan Simonsen gav den som ægte sultan i sidste uge - og med god grund, for ifølge bookmakerne vinder han 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)


Kendte Vild med dans er blevet ren KRIG

Aldrig har bookmakernes krystalkugler vist fremtiden så knivskarpt, som de gør lige for tiden.

De er nemlig alle enige: Allan Simonsen vinder 'Vild med dans'.

- Allan er klart vores favorit til at vinde, siger Jan Trier, der er oddssætter ved Danmarks største spiludbyder, Danske Spil.

Se også: Ekspert om Allan: Han kan klare presset

Det samme mener oddssætter Thomas Holm fra Betsafe, der samtidig kan mærke, at danskerne sætter flere og flere penge på 'Spurven fra Vejle'.

- I denne uge har vi fået rigtigt meget spil ind på Allan Simonsen til at vinde hele konkurrencen. Det er ligesom, at vores kunder nu for alvor er begyndt at tro på den tidligere landsholsspiller. Tidligere i konkurrencen har vi ellers primært fået spil på, at han røg ud, siger han.

Se også: Fræk mis skælder ud på Allan-alarmen

 

Næsten lige så sikre bookmakerne er på, at Allan Simonsen overlever aftenens dans, er de på, at Mathilde Norholt og Thomas Evers bliver smidt hjem.

- Mathilde Norholt er endnu engang vores storfavorit til at ryge ud. Stik imod forventningerne overlevede hun det seneste program. Skal hun overleve fredag aften kræver det gode karakterer fra dommerne, da hun er den af de tilbageværende deltagere med mindst kendisfaktor, siger Thomas Holm fra Betsafe.

Se også: Basim lun på Mathilde Norholt

Det er Jan Trier fra Danske Spil helt enig i.

- De har været i omdans et par gange nu, og de mangler den folkelige appel, siger han og fortæller, at han mener, at komikeren Uffe Holm er den næste i rækken efter Mathilde Norholt til at ryge.

<iframe src="http://php.ekstrabladet.dk/redaktionelt/features/20131031-allanalarm/" height="400" width="100%" id="allan" frameborder="0" scrolling="no" style="border: 0;"></iframe>


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere