TV: Udstemte Norholt: Jeg kan danse for Claudia

Thomas Evers Poulsen og Mathilde Norholt har danset deres sidste dans sammen i 'Vild med dans', men hun er klar igen i næste uge, hvis det bliver nødvendigt

Thomas Evers Poulsen og Mathilde Norholt er ude af 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Evers Poulsen og Mathilde Norholt er ude af 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)

Tårerne, der ellers har let løb i Thomas Evers Poulsens øjne, var skiftet ud med smil, da han og Mathilde Norholt fredag aften røg ud af 'Vild med dans'.

Se også: Mathilde og Thomas ude af Vild med dans

Skuffede var de, sagde de begge gennem store smil. Men mest af alt var de stolte af hinanden.

- Mit mål de sidste tre måneder har været at give Thomas det skide trofæ, fordi det har han fortjent. Men jeg synes stadigvæk, at vi er seje. Du er SÅ sej, sagde Mathilde Norholt storsmilende til sin partner efter exitet fra danseprogrammet med de nye sms-koder.Mathilde Norholt og Thomas Evers Poulsen føler, at de sluttede på toppen. (Foto: Mogens Flindt)
Mathilde Norholt og Thomas Evers Poulsen føler, at de sluttede på toppen. (Foto: Mogens Flindt)
Se også: Stem på Allan: Send PAR3 til 1234

Også Thomas Evers Poulsen var fuld af roser til sin makker.

- Jeg er så glad for alt det, Mathilde har lært. Hun er blevet så dygtig, sagde danseren.

Vil danse med Laudrup
Inden Mathilde og Thomas helt kunne forlade dansestudiet, var der en sidste ting, de skulle have klart - nemlig at videregive stafetten Ekstra Bladets 'Vild med dans'-kiks, som parret fik i sidste uge. Den gang var det Evers Poulsens tårer, der sikrede dem en rulle tude-kiks.

Det udstemte par valgte at sende stafetten videre til solodanser Laudrup. Kiksene kom sammen med et kækt tilbud om, at Mathilde er frisk på at danse med Mads i stedet for Claudia i næste uge, hvis den skadede danser ikke når at blive klar til kvartfinalen.

Se hvad Mads Laudrup siger til det tilbud iklippet herover - og se den rundtur stafetten har været på, inden den havnede hos fodboldspilleren, herunder:

Se også: TV: Total kikset af Uffe Holm: Rødøjet dansedebutSe også: TV: Der er krummer i Simonsen - og en ny kamp i næste ugeSe også: TV: Simonsen efter ydmygelsen: - Der skal styr på de skide nerverSe også: Simonsen: Der er krummer i Uffe HolmSe også: TV: Uffe Holm til Thomas Ernst: Du er grimSe også: TV: Thomas Ernst til Uffe: Du kan selv være grimSe også: TV: Laudrup fører Vild med dansSe også: TV: Se Thomas Evers lave trick med tudekiks

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere