Poul Madsen om Allan-skandalen: Jeg kan ikke mindes større selvmål

Det er blandt andet Ekstra Bladets sms-tjeneste 'Allan Alarmen', der har fået TV 2 til at ændre 'Vild med dans'-reglerne. - En latterlig overreaktion, mener Ekstra Bladets chefredaktør

Ekstra Bladets chefredaktør har ikke meget tilovers for TV 2's fejlslagne feberredning. (Foto: Jan Unger)
Ekstra Bladets chefredaktør har ikke meget tilovers for TV 2's fejlslagne feberredning. (Foto: Jan Unger)


Se også: TV 2 totalt til grin på nettetSe også: Danseekspert om SMS-chikane: Falliterklæring for TV2Se også: Kendte raser over TV 2-skandale

Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen forklarer her, hvorfor avisen har udviklet 'Allan Alarmen' og giver svar på TV 2's underholdningschef Gitte Madsens spørgsmål om, hvorfor Ekstra Bladet blander sig i Allans kamp for at vinde 'Vild med Dans'.

Poul Madsens svar til TV 2:

På Ekstra Bladet synes vi ikke, at seerne skal snydes for Allan. De elsker ham højt, og når seerne nu har kastet deres kærlighed på Allan, så vil vi gerne hjælpe. Derfor har vi lavet vores såkaldte 'Allan Alarm'.

TV 2 er fuldstændig til grin og står fuldstændig afklædte efter det her. På den ene side vil man gerne have en 'klovn' ind på dansegulvet, men når klovnen så viser sig at være meget, meget sympatisk, og seerne elsker ham, så vil TV 2 pludselig gerne af med ham.

Det her udstiller, at det ikke er en dansekonkurrence. Det er en popularitetskonkurrence, og Ekstra Bladet vil gerne hjælpe seerne med at have det sjovt fredag aften. Vores kamp, for at Allan skal vinde 'Vild med dans', fortsætter.

Skræmt over Allans succes
At forsøge at ændre slagets gang ved en panikløsning med at lave om på reglerne midt i det hele er jo helt til grin. Og det er jo også tydeligt, hvis man kigger på de sociale medier, at folk morer sig kosteligt over det. Folket vil kun støtte endnu mere op om Allan, nu hvor TV 2 desperat forsøger at komme af med ham

Det er klart, at TV 2 er blevet skræmt over Allans succes, fordi de stadig påstår, at det her er en dansekonkurrence.

Hvis man vil tage det her alvorligt, så må man jo også give seerne mulighed for selv at bestemme, hvem der skal vinde, og det er jo helt tydeligt, at det ikke er det TV 2 ønsker. TV 2 vil have ham ud. De vil ikke have flere klovne-streger i deres fine program.

Folkeligt selvmål
Jeg kan ikke mindes noget større folkeligt selvmål end det her. Omvendt kan man sige, at det her jo nok er den bedste promotion, TV 2 overhovedet kan få for 'Vild med dans', der her i den 10'ende sæson jo var ved at blive lidt kedelig.

Hvis jeg var TV 2, ville jeg jo være glad for, at mit program nu havde fået ny vitalitet. Allan har skabt ny glæde, men er paradoksalt nok nu uønsket af TV 2.

Hvis de ikke selv indser, at det er lidt sjovt, at folk griner af dem nu, så har de da for alvor et problem.

Mangler selvironi
Udfordringen for dem bliver nu at vende stemningen og lade folk more sig over deres folkehelt.

TV 2 tager jo det her alt, alt for alvorligt. Det er jo som, det drejer sig om verdensmesterskabet i fodbold. Det er bare en simpel dansekonkurrence, der underholder folk fredag aften. De mangler simpelthen selvironi og selverkendelse.

Det er sådan set dem selv, der har begået fejlen ved at invitere en person som Allan til at være med, og nu burde tage det her lidt muntert istedet for at gøre det hele så alvorligt.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere