Allan til Ekstra Bladet: TV 2 må finde ud af, hvad de vil

Årets 'Vild med Dans'-hovedperson har givet sig selv mundkurv, når snakken drejer sig om TV 2's mange kreative forsøg på at spænde ben for driblekongens vej mod dansetriumfen

Allan Simonsen holder sig for fin til at kaste med mudder  og lader andre om at hidse sig op over regelændringer. (Foto: Mogens  Flindt)
Allan Simonsen holder sig for fin til at kaste med mudder og lader andre om at hidse sig op over regelændringer. (Foto: Mogens Flindt)


Se også: TV 2 totalt til grin på nettetSe også: Danseekspert om SMS-chikane: Falliterklæring for TV2Se også: TV: Allan om Vild med dans-skandale: Hvad skal jeg næsten sige

Mens de sociale medier koger over af raseri og undren over TV 2's forsøg på at drible Allan Simonsen ud af fredagsunderholdningen, holder hovedpersonen selv hovedet iskoldt.

- Det eneste, jeg har at sige til det hele, er, at vi jo hele tiden har danset efter nogle spilleregler, og det vil vi også fortsætte med fremadrettet. Hvad TV 2 så vælger at gøre eller ikke at gøre, er deres egen sag. Det må være op til dem selv at finde ud af, hvad de vil. Det har de så valgt at gøre på den måde, de nu engang har gjort, og det er for mig egentlig fair nok, siger Allan Simonsen og fortsætter:

- Vi spiller bare videre efter de regler, der nu engang bliver fastsat. Det er jo TV 2, der selv bestemmer alle de ting. Det kan vi andre jo ikke blande os i.

Hvad synes du om, at reglerne ændres henad vejen?

- Det vil jeg helst ikke give nogen kommentarer til. Alt om reglerne må TV 2 være de rigtige til at svare på. Der har været nogle spilleregler. Dem er vi gået efter. Nu er der så åbenbart kommet nye spilleregler, og dem må vi så simpelthen bare danse efter fremadrettet.

Vil ikke brokke sig
Allan Simonsen har gennem sin lange og inmponerende sportskarriere - der blandt andet tæller en imponerende kåring som årets europæiske fodboldspiller i 1977 - vænnet sig til at være i mediernes søgelys, og derfor har han meget diplomatisk valgt ikke at indgå i en offentlig konflikt med TV 2. Han lader istedet andre forholde sig til, om det er sportsligt eller usportsligt af TV 2 at skræddersy reglerne for at opnå et specifikt resultat.

- Jeg kan roligt sige, at vi har det spændende og hyggeligt - og så lærer jeg vel også henad vejen at danse lidt. Set fra den kant, så har jeg bestemt ikke noget at brokke mig over. Alt det andet, det er som det er, og det må andre filk tage stilling til, siger Allan Simonsen, der ikke ønsker at indgå i mudderkastning med TV 2

Se også: Danske Spil: Allan har fået sværere ved at vindeSe også: Poul Madsen om Allan-skandalen: Jeg kan ikke mindes større selvmål

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere