Allans modstandere: Fint nok at de ændrer reglerne

Den tidligere fodboldspillers konkurrenter på dansegulvet havde ikke det store imod, at sms-reglerne blev ændret

De tilbageværende dansere i 'Vild med dans' kunne ikke rigtigt komme op i det røde felt over TV 2s ændringer af sms-afstemningen. (Foto: Mogens Flindt)
De tilbageværende dansere i 'Vild med dans' kunne ikke rigtigt komme op i det røde felt over TV 2s ændringer af sms-afstemningen. (Foto: Mogens Flindt)

Da TV 2 fredag aften valgte at ændre reglerne for sms-afstemingen i 'Vild med dans' midt under programmet, vakte det stor opstandelse blandt tv-seere i hele landet. På dansegulvet efter udsendelsen var stemningen dog helt anderledes. Her var der ikke nogen, der på samme måde endte i det røde felt over ændringerne, som deltagerne først var blevet informeret om kort inden programmets start

- Jeg synes, at det var fint nok, at TV2 gjorde det, for så satte de en stor, fed streg under, at det her handler om 'Vild med dans', og det synes jeg er rigtig fint, siger Mads Vad, der danser med bordtennisbaben Mie Skov.

Se også: Danske Spil: Allan har fået sværere ved at vinde

Hun er helt enig med sin dansepartner.

- Jeg synes egentligt også, at det var fint nok. Jeg må indrømme, at jeg ikke tænker så meget over det. Jeg forsøger at danse så godt, som jeg kan. Hvad fansene skal stemme, siger Claus (Elming, red.) derude, så jeg tænker ikke så meget over det, siger hun til Ekstra Bladet.

Se også: TV 2 beskyldt for at manipulere med afstemning

Mads Laudrup, der danser med Claudia Rex, som fredag måtte køres på skadestuen, tager ændringerne med sindsro og tror ikke, at det kommer til at betyde noget for hans chancer for at slå konkurrencens anden fodboldspiller.

- Allan og Sofie har jo fået relativt mange sms-stemmer, tyder det på. Jeg tror ikke, at det ændrer det store, siger han.

Se også: Nationen amok over TV 2-svinestreg

Komikeren Uffe Holm kan sagtens følge TV 2s tankegang.

- Jeg kan godt forstå, at TV 2 tester, hvad det er, der sker med programmet, for det har jo aldrig været så ekstremt før, siger han.

Se også: Poul Madsen om Allan-skandalen: Jeg kan ikke mindes større selvmål

Omvendt mener han ikke at tv-stationen fik det store ud af at ændre reglerne.

- Det eneste, de fandt ud af, var jo, at det ikke hjalp noget, og at Allan Simonsen er rigtig, rigtig populær. Ligegyldigt hvad har han en kæmpe opbakning.

Se også: Kendte raser over TV 2-skandale

Som den eneste af de tilbageværende dansere indrømmer Uffe Holm gerne, at han blev nervøs på egne vegne over ændringerne.

- Jeg blev lidt nervøs. De sidste to gange er vi røget i omdans, så vi er også ret afhængige af seernes stemmer. Og jeg vidste, at der var mange, der sad klar til at sende UHK til 1234, og så ændrer de lige pludselig koderne, siger han.

Hovedpersonen selv, Allan Simonsen, tager nærmest som den eneste i kongeriget det hele med en næsten guru-agtig ro.

- Hvad skal jeg næsten sige til det. Det er ikke noget, jeg ligesom overhovedet havde tænkt over, inden jeg gik ind i det her underholdningsprogram. Jeg vil bare gerne hygge mig og have det sjovt og lære at danse. Men vi er rigtig glade og stolte over, at vi stadig er med, siger Allan til Ekstra Bladet.

Se også: TV: Udstemte Norholt: Jeg kan danse for Claudia

0 kommentarer
Vis kommentarer