Le Gammeltoft:TV 2's Allan-hetz er ikke i orden

Dj'en synes, det er okay, at det ikke er den bedste danser, der vinder 'Vild med dans'

Le Gammeltoft og hendes partner Frederik Nonnemann kom ikke langt i underholdningsprogrammet. Men det håber hun, Allan Simonsen gør. (Foto: Mogens Flindt)
Le Gammeltoft og hendes partner Frederik Nonnemann kom ikke langt i underholdningsprogrammet. Men det håber hun, Allan Simonsen gør. (Foto: Mogens Flindt)


Kendte Vild med dans er blevet ren KRIG

Le Gammeltoft, der blev stemt ud af 'Vild med dans' som den første, står undrende over for, at TV 2 forsøger at sabotere Allan Simonsens videre deltagelse i programmet.

- Jeg synes ikke, at det er helt smart af TV 2. Han er blevet inviteret af TV 2 til at deltage, så jeg synes ikke, at det er i orden, at der bliver kørt hetz imod ham, siger Le Gammeltoft til Ekstra Bladet.

Se også: Skandale i Vild med dans: TV 2 vil af med AllanSe også: TV 2 totalt til grin på nettet

Hun synes, det er forkert, at TV 2 i fredags pludselig ændrede SMS-koderne til de resterende par i programmet.

- Han har en kæmpe fanskare, og det er ikke alle, der kan sidde hver fredag foran fjernsynet, og hvis man så glipper det en gang, så kan man ikke stemme på ham eller? Det er slet ikke i orden. Folk har ret til at stemme og synes om Allan.

Se også: Danseekspert om SMS-chikane: Falliterklæring for TV2

Selv om hun mødte ham kort i starten af programmet, kan hun godt se, hvad det er, seerne falder for.

- Han har en fantastisk personlighed, og det ved seerne, og derfor skal de også have lov til at stemme ham videre.

- Hvem tror du, der vinder 'Vild med dans' i år?

- Jeg tror, at han vinder det hele, og det synes jeg er okay! Jeg røg jo ud i første program, og jeg synes det er helt fint, at en der danser ligeså dårligt som jeg vinder!

Se også: TV: Allan om Vild med dans-skandale: Hvad skal jeg næsten sige<iframe src="http://php.ekstrabladet.dk/redaktionelt/features/20131031-allanalarm/" height="400" width="100%" id="allan" frameborder="0" scrolling="no" style="border: 0;"></iframe>


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere