Bookmakerne: Bare rolig, Allan går videre

Allan-fans kan tage det helt roligt - fodboldlegenden er spillefirmaernes storfavorit

Bookmakerne er ret sikre på, at Allan går videre i aften. (Foto: Mogens Flindt)
Bookmakerne er ret sikre på, at Allan går videre i aften. (Foto: Mogens Flindt)


Allan og Gitte Simonsen. Der er 16 år mellem de to, og forholdet endte med, at Gitte var utro med en jævnaldrende mand. (Foto: Nicolai Svane) Kendte Jeg var Allan utro

Regelændringerne midt under 'Vild med dans' sidste fredag ændrede intet for Allan Simonsen i programmet - med de sædvanlige dårligste dommerpoint stemte seerne ham stadig direkte videre.

Det tager bookmakerne som et tegn på, at fodboldspilleren fra Vejle ligger virkelig lunt i svinget til at gå hele vejen og i sidste ende løbe med sejren i underholdningsprogrammet.

- Efter sidste uges regelændring besluttede vi at gøre Mads Laudrup til favorit. Det fik for alvor vore kunder til at sætte penge på Allan Simonsen, så vi har måtte justere vores odds ned af flere omgange. Allan er af samme årsag nu igen vores klare favorit til at løbe med sejren, siger Thomas Holm, der er oddssætter ved Betsafe.

Se også: Allan saboterer landskampen

Også ved Danske Spil tror de på, at 'Spurven fra Vejle' holder hele vejen igennem.

- Han er faktisk større favorit nu, end da vi åbnede spil til denne uges 'Vild med dans' i mandags. Vi har ikke oplevet så meget spil i hele 'Vild med dans'-sæsonen som lige nu, siger Jan Trier fra Danske Spil.

Den udvikling hos spillefuglene kan Thomas Holm fra Betsafe også mærke.

- I de første mange uger af programmet modtog vi stort set ingen indskud på Allan, eller det vil sige, at folk faktisk spillede forholdsvist ivrigt på, at han røg ud. De seneste uger er stemningen dog vendt, og spillene er kommet ind i en lind strøm. Faktisk er Allan Simonsen nu den af de tilbageværende deltagere, som der er spillet suverænt mest på, siger han.

Se også: Hov TV2: Allan-reglen har virket omvendt

Både hos Danske Spil og Betsafe er komikeren Uffe Holm storfavorit til at ryge ud i aften.

- Men vores kunder er faktisk ikke helt enig i den vurdering. I hvert fald har vi modtaget de fleste indskud på, at Mie Skov må sige farvel til 'Vild med dans' i denne omgang, siger Betsafes Thomas Holm.

Jan Trier fra Danske Spil kan godt nikke genkendende til usikkerheden, selv om han dog stadig har Uffe Holm som favorit til at ryge ud.

- Det hele kommer an på, hvem Uffe kommer i omdans med. Hvis det bliver mod Mie Skov, tror vi på, at hun ryger. Men samlet set tror vi på, at Uffe ryger, siger han.

Se også: Er du Danmarks største Allan-fan?<iframe src="http://php.ekstrabladet.dk/redaktionelt/features/20131031-allanalarm/" height="400" width="100%" id="allan" frameborder="0" scrolling="no" style="border: 0;"></iframe>


0 kommentarer
Vis kommentarer