Allan Simonsen dater igen: Ikke klar til fast forhold

’Vild med dans’-stjernen har fået en veninde, men vil ikke binde sig

Allan Simonsen - her med datteren Kira - var en glad mand efter semifinalepladsen var i hus. (Foto: Mogens Flindt)
Allan Simonsen - her med datteren Kira - var en glad mand efter semifinalepladsen var i hus. (Foto: Mogens Flindt)

Smilene var brede, da Allan Simonsen sammen med Sofie Kruuse fredag aften gik ubesværet videre til semifinalen i ’Vild med dans’.

- Det er fantastisk. Det havde jeg ikke drømt om på nogen måde, da jeg gik ind i det her. Det er vi begge glade og stolte over, siger Allan Simonsen, der sammen med nogle af de andre deltagere var ude at fejre triumfen til den lyse morgen.

Se også: TV: Derfor måtte Allan ikke danse med Ekstra Bladet

Men der er måske også en anden grund til, at mundvigene har lettere ved at nå ørerne i disse dage.

Fodboldlegenden er nemlig for første gang siden skilsmissen fra hustruen Gitte tidligere på året begyndt at date.

- Jeg har både venner og veninder, og der er én veninde, jeg ser lidt mere til, men jeg er ikke klar til et fast forhold endnu, siger Allan Simonsen, der ikke har meget tid til at udforske forholdet og derfor ikke vil uddybe det yderligere.

Allan og Gitte Simonsen. Der er 16 år mellem de to, og forholdet endte med, at Gitte var utro med en jævnaldrende mand. (Foto: Nicolai Svane) Kendte Jeg var Allan utro

- Jeg træner hele tiden, og det bliver ikke lettere fra nu af og de næste 14 dage. Tværtimod bliver det hårdere og hårdere, men det tager vi i stiv arm, siger Allan Simonsen, der på fredag konkurrerer mod komikeren Uffe Holm og bordtennisspilleren, Mie Skov om at nå finalen.

- Vi tager ikke noget for givet, og vi har også benene plantet på jorden, for vi ved jo godt, at det ikke er på grund af dansen, vi er kommet så langt. Det er mere udviklingen, og så at dem ude i stuerne er der fredag efter fredag og hjælper os igennem, fortæller en glad Allan Simonsen.

Se også: Vil du eje Allans største øjeblik?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere