Så kører tude-toget: Så meget græder de i Robinson

Der er godt gang i tårekanalerne i årets udgave af realityshowet. Se tude-kavalkaden her

Stort set fra det sekund, deltagerne satte fødderne på stranden i Malaysia, blev der åbnet for tårekanalerne i årets udgave af 'Robinson Ekspeditonen'.

Siden er der både blevet tudet, grædt og hulket i årets ekspedition, der formentlig tager prisen, som den mest tårevædede ekspedition gennem tiderne:

Se også: Okmans dom: Kvinderne har taget magten

- For mit vedkommende er jeg en meget følsom person. Jeg holdt ikke noget tilbage, fordi jeg ikke er bange for at vise, hvordan jeg har det. Man bliver overrasket over, hvor stort et savn man får til dem, man holder af derhjemme. Nogle af de andre deltagere blev også overrasket over, hvor hård ekspeditionen er. Det, at man ikke får særlig meget mad, betyder rigtig meget. Sulten påvirker en mentalt, forklarer Due, der gradvist så sine konkurrenter ændre sig undervejs i optagelserne:

Se også: Robinson-Mikkel: Jeg var dum og naiv

- Sådan en som Marttin er en meget hård gut udadtil. Manden troede ikke, at han havde følelser, men det måtte han erkende undervejs i ekspeditionen. Det er rigtig svært for folk hjemme i Danmark, at sætte sig ind i, hvad det er vi er igennem, vurderer Due.

Se deltagerne tude igennem i ovenstående tude-kavalkade og følg med i 'Robinson Ekspeditionen' hver mandag aften klokken 20.00 på TV3.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!