Robinson-hug oversvømmet af kvinder

Årets hug i 'Robinson Ekspeditionen' bliver oversvømmet af så mange kvinder på sin facebook, at det stresser ham

25-årige Michael Backer viser her under Robinson Ekspeditionen den krop frem, som Danmarks kvinder savler over.(Foto: Peter Hauerbach)
25-årige Michael Backer viser her under Robinson Ekspeditionen den krop frem, som Danmarks kvinder savler over.(Foto: Peter Hauerbach)

Han blev ret hurtigt kåret som årets mandlige hug i 'Robinson Ekspeditionen 2013'. Piger fra hele Danmark har savlet over den 25-årige store og stærke Michael Backer, der igår aftes blev stemt ud af ekspeditionen på TV3 af blandt andre tre kvinder.

- Du har tidligere sagt, at du er blevet oversvømmet på Facebook af kvinder, der er interesseret i at være sammen med dig. Bliver du fortsat det?

- Ja, jeg bliver stadig oversvømmet af kvinder på Facebook. Det er næsten for meget. Det lyder lidt åndssvagt. Det er jo et luksusproblem. Men det er altså stressende med så mange kvinder, der er interesserede i din person.

Se også: Stærke Backer røg ud af Robinson

 

Se også: Så er der serveret i Robinson: Se det klamme ædegilde

Jeg er en høflig person
- Jeg betragter mig selv som en høflig person. Og alle de spørgsmål, jeg får fra diverse kvinder, vil jeg gerne besvare, så jeg prøver så vidt muligt at svare alle, selv om det er lidt svært.

- Er du stadig single?

- Ja, jeg er stadig single. Men der er altså mange kvinder at vælge imellem. Og måske kommer der også en, der pludselig sparker benene væk under mig, siger årets hug i Robinson, Michael Backer.

Se også: Så kører tude-toget: Så meget græder de i Robinson

1 af 2 Bacher er stadig single og venter på, at der måske kommer en kvinder, der pludselig vælter benene væk under ham.(Foto: Anthon Unger)
2 af 2 25-årige Michael Backer viser her under Robinson Ekspeditionen den krop frem, som Danmarks kvinder savler over.(Foto: Peter Hauerbach)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere