TV: Laudrup: - Vi kan være kede af det i 13 minutter

En cha cha cha, en argentinsk tango og en skadet fod blev punktummet for Mads Laudrup og Claudia Rex

Mads og Claudia tabte omdansen til Mie og Mads. (Foto: Mogens Flindt)
Mads og Claudia tabte omdansen til Mie og Mads. (Foto: Mogens Flindt)

Det kom lidt som et lyn fra en klar himmel, at det var Mads Laudrup og Claudia Rex, der skulle forlade ’Vild med dans’ i kvartfinalen. Indtil nu har parret klaret sig igennem uden at ryge i omdans en eneste gang. Det gjorde de fredag aften mod Mie Skov og Mads Vad, der nu kan kalde sig for semifinalister.

Se også: Simonsen i semifinalen - Laudrup ude af Vild med dans

Det har været op ad bakke for det udstemte par, der på grund af Claudias forstuvede fod ikke har kunnet danse sammen det meste af ugen. Men at det skulle betyde et farvel, var alligevel lidt af en overraskelse.

Se også: Claudias fod holdt

 

Både Mads og Claudia og var dog ret fattede, da det stod klart, at argentinsk tango blev deres sidste dans i ’Vild med dans’.

- Det er fint….ej jeg vil ikke sige, at det er fint. For selvfølgelig er vi kede af, at vi ikke lige kunne tage de der to sidste programmer, siger altid diplomatiske Mads Laudrup, da Ekstra Bladet taler med ham kort før midnat fredag aften.

- Det har været en vanvittig fed oplevelse. Og du har fødselsdag lige om lidt, siger fodboldspilleren og kigger på sin dansepartner.

- Så skal vi være glade. Vi har 13 minutter, hvor vi kan være kede af det og skuffede. Så skal vi være glade igen. Det er bare underholdning, understreger han.

Se også: TV: Laudrup efter solodans: - Det var ikke helt velovervejet

Sidste uge fik Mads Laudrup stafetten Ekstra Bladets ’Vild med dans’-kiks. Det var Thomas Evers Poulsen, der gav ham den med den begrundelse, at der var krummer i ham, fordi han fik på gulvet og dansede Lindy Hop alene, mens Claudia med sin skadede fod blev kørt på skadestuen.

Se i klippet herover, hvad Mads Laudrup meget overraskende men yderst elegant gør ved stafetten og se den rundtur stafetten har været på, inden den havnede hos fodboldspilleren, herunder:

Se også: TV: Total kikset af Uffe Holm: Rødøjet dansedebutSe også: TV: Der er krummer i Simonsen - og en ny kamp i næste ugeSe også: TV: Simonsen efter ydmygelsen: - Der skal styr på de skide nerverSe også: Simonsen: Der er krummer i Uffe HolmSe også: TV: Uffe Holm til Thomas Ernst: Du er grimSe også: TV: Thomas Ernst til Uffe: Du kan selv være grimSe også: TV: Laudrup fører Vild med dansSe også: TV: Se Thomas Evers lave trick med tudekiksSe også: TV: Udstemte Norholt: Jeg kan danse for Claudia

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere