Vil du eje Allans største øjeblik?

Driblekongen er blevet kult! Ekstra Bladet leder efter hans største fan

Ekstra Bladets fotograf Claus Bonnerup sad på tribunen, da Allan Simonsen scorede på Wembley. Billedet, han tog, kan nu blive dit - med autograf fra målscoreren. (Foto: Mogens Flindt)
Ekstra Bladets fotograf Claus Bonnerup sad på tribunen, da Allan Simonsen scorede på Wembley. Billedet, han tog, kan nu blive dit - med autograf fra målscoreren. (Foto: Mogens Flindt)

Allan Simonsen havde med garanti ikke set det komme. At han i en alder af 60 år har fået fornyet sin heltestatus og er blevet kult i Danmark.

Da han i 1977 blev kåret som årets fodboldspiller i Europa, var den opmærksomhed, som ’Spurven fra Vejle’ fik helt enorm. Nu er 165 centimeter høje Simonsen om muligt endnu mere i fokus.

Se også: Lille Allan stjal billedet i Herning

Alle elsker Allan, og hele landet er ramt af en feber, som lægen ikke kan kurere - nemlig Allan-feberen.

Ekstra Bladet går nu på jagt efter den største af fodboldikonets mange tusinde fans, og vi efterlyser derfor billeder, der viser, hvor stor en Allan-fan du er. Vi har allerede modtaget en del, men du kan stadig nå at være med.

Allan Simonsen er med på legen og har signeret et billede fra den legendariske scoring mod England på Wembley Stadion i september 1983. Danmark førte kvalifikationspuljen med et point foran netop England forud for opgøret, og Simonsens scoring på et straffespark mod Peter Shilton gav Danmark 1-0 sejren og sikrede os deltagelse i EM 1984.

 

Vil du også være med i konkurrencen og vinde det flotte signerede billede, skal du sende et billede, der viser, hvor stor fan du er af Allan til kontakt1@eb.dk

Konkurrencen løber så længe Allan Simonsen og Sofie Kruuse er med i ’Vild med dans’.

Se også: Simonsen i semifinalen - Laudrup ude af Vild med dans

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere