TV: Mads og Mie: Vi lægger os ikke ned for Allan

Bordtennisbaben og hendes dansepartner vil forsøge at overtrumfe Allan Simonsen i aftenens semifinale i 'Vild med dans'

- Hvis vi kommer i finalen, så er vi ikke usynlige, siger parret. (Foto: Jan Unger)
- Hvis vi kommer i finalen, så er vi ikke usynlige, siger parret. (Foto: Jan Unger)

Da Ekstra Bladet møder Mie Skov og Mads Vad til træning i TV 2-studiet torsdag eftermiddag øver parret en traditionel wienervals til et utraditionelt nummer - nemlig 'I'm Sandra Dee' fra filmklassikeren 'Grease'.

- Det var min idé, siger en glad Mads Vad.

- Vi er godt klar over, at vi har været lidt anonyme i årets 'Vild med dans'. Allan Simonsen har fået meget af mediernes opmærksomhed, og ja - Uffe Holm er jo Uffe Holm, fortæller parret, som derfor vil forsøge at tage opmærksomheden fra de to andre semifinalister i aften.

Se også: Allan hyldes som filmstjerneSe også: Simonsen slipper for anti-Allan-partner

- Vi står over for en legende, men det lægger vi os altså ikke ned for, siger Mie Skov.

Parret har opnået flest 'førstepladser' fra dommerne af de tre resterende par, men derfor vil de ikke høre tale om, at det er den 'forkerte' vinder, såfremt storfavoritten Allan Simonsen vinder underholdningsshowet på fredag.

- Det er Danmark, der bestemmer. Og det med at sige, at dem, der bliver nummer to, har vundet rigtigt. Nope. Det har de altså ikke, siger Mads Vad

Se tv-indslaget fra træningen øverst i artiklen

<iframe src="http://php.ekstrabladet.dk/redaktionelt/features/20131031-allanalarm/" height="400" width="100%" id="allan" frameborder="0" scrolling="no" style="border: 0;"></iframe>


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere