TV: Tak for dansen, Allan

Det blev til 11 ugers dans og en nyvundet heltestatus for det tidligere ikon, der nu er ude af ’Vild med dans’

Allan Simonsen nåede semifinalen i 'vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)
Allan Simonsen nåede semifinalen i 'vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)

Allan Simonsen kom, så og sejrede.

Godt nok løb den tidligere landsholdsspiller ikke med den officielle 'Vild med dans'-sejr og fik det skinnnende trofæ med hjem.

Men pyt! Den 60-årige fodboldspiller blev alligevel dette efterårs helt store vinder i danseprogrammet, der aldrig tidligere har kunnet mønstre en så populær deltager, der har høstet så meget opmærksomhed.

Allan Simonsen har i løbet af 'Vild med dans' fået sin egen Facebook-fangruppe med over 60.000 medlemmer - en hadegruppe på samme sociale medie. En Allan-alarm, en sms-app og en quiz-app er det også blevet til.

 

Det var også med baggrund i Allan Simonsens helt uforudsete kultstatus og voldsomme popularitet, at TV 2 i program otte pludselig ændrede reglerne, så ingen kunne gennemskue, hvilken sms-kode der skulle bruges, for at stemme på idolet.

Se også: TV: Allan om Vild med dans-skandale: Hvad skal jeg næsten sige

'Spurven fra Vejle' er blevet skældt ud af dommerne fra program et, men er til gengæld blevet båret frem af seerne dans for dans.

Især Britt Bendixen og Jens Werner har været ude med riven efter fodboldspilleren, der har knoklet sig frem i programmet via benhård træning.

Se også: Grove dommere ydmyger Allan

- Jeg har ondt af dig. Det er ikke pokkers sjovt at skulle gøre noget, som man ikke har så meget talent for. Du er ingen Tarzan og dine konkurrenter falder jo som fluer, sagde den dobbelt bebrillede dommer, da Allan Simonsen og hans dansepartner Sofie Kruuse havde danset slowfox.

 

Efter parrets vals var der flere verbale lussinger fra Bendixen.

- Nogen valsekonge bliver du aldrig, lød det med den karakteristiske hæse stemme.

Derefter gik der teknik i den fra Britt Bendixens side.

- I en vals skal der hæl på ét, det ignorerede du fuldstændig, sagde hun.

Heller ikke Jens Werner kunne skjule sin irritation over, at Allan Simonsen blev i 'Vild med dans', mens dansefavoritterne blev sendt hjem. Blandt andet sagde han til BT, at hver fredag føles som 'et helvede'.

 

- Det er utroligt hårdt at se, at nogle dansere, som ikke er særlig gode, får lov til at gå videre på bekostning af nogle, der er meget bedre, uddybede 'Vild med dans'-dommeren til Ekstra Bladet.

Allan Simonsen mener ikke, at Jens Werners kritik var gået i en fodboldkamp. (Foto: Rasmus Baaner) Kendte Allan efter benhård kritik: Den var aldrig gået i fodbold

Hele vejen har Allan Simonsen valgt at holdt sig for godt til at blande sig i den ophedede debat. Det eneste han har sagt om dommernes kommentarer er, at deres facon ikke ville gå i fodboldverdenen.

- Jeg vil sige det på den måde, at hvis det var en fodboldkamp, og dommeren gik rundt og sagde noget til spillerne efter kampen, så ville jeg stille mig undrende over for det. Dommerne burde være upartiske, sagde han.

Se også: Sofie ramt af Allan-feber: - Han er min Travolta

 

Nu er danseriet slut for Allan Simonsen, der flere gange har hentydet, at al den opmærksomhed, der har været omkring ham og hans dans er kommet helt bag på ham.

- Jeg er så glad for, at jeg sagde ja til det, siger Allan Simonsen.

- Det har været så inspirerende. Det bedste har været, at jeg har mødt en fantastisk dansepartner og alle de andre mennesker på produktionen, siger fodboldhelten fra dansegulvet.

Vi andre har bare tilbage at sige tak for dansen, Allan!

 

1 af 5 
2 af 5 Allan Simonsen som Sheik Allan. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 5 Allan Simonsen og Sofie Kruuse begejstrer seerne. (Foto: Mogens Flindt)
4 af 5 Åh så tæt. (Foto: Mogens Flindt)
5 af 5 Allan Simonsen nåede semifinalen i 'vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere