TV: Allan-exit, von Trier-porno og Gustavs retssag

Vi ser tilbage på en begivenhedsrig uge i underholdningens verden på Ekstra Bladet TV

Drama har der været masser af i den danske underholdningsbranche i ugen, der gik. Det blev nemlig ugen, hvor Allan Simonsens eventyr i 'Vild med dans' sluttede.

På trods af massiv opbakning fra befolkningen, der trodsigt har stemt på fodboldlegenden uge efter uge, blev semifinalen punktummet for 'Spurven fra Vejle.

Dramatisk og chokerende blev det selvfølgelig, og de sociale medier flød efter udstemningen af seerfavoritten over af konspirationsteorier.

Hos TV2 ønsker man dog ikke at fremlægge bevis for, hvor mange der havde stemt på Allan Simonsen.

Se interviewet med TV2's underholdningschef Gitte Madsen om SMS-stemmerne her:

Se også: TV: TV 2-Chef vil ikke vise Allans sms'er

Et andet sted i København fik følelserne også frit spil, da retssagen mod reality-stjernen Gustav Salinas overfaldsmand fandt sted i Københavns Byret torsdag.

Gustav fik under en bytur kastet en flaske i baghovedet af en ung mand. Det takserede byretten til 60 dages fængsel - 30 betinget og 30 ubetinget. En dom, der ikke faldt i Gustavs og Gustavs venners smag:

Se også: Gustav rasende: Overfaldsmand dømt

I filmens verden var det Lars von Triers meget omtalte film 'Nymphomaniac', der løb med overskrifterne, da traileren til filmen blev offentliggjort.

I traileren er der masser af bar hud og morsomme scener. Se traileren, der har skabt røre i medier verden over, her:

Se også: Flot sex og humor i traileren til Nymphomaniac

I Frankrig var det også bar hud, der dominerede medierne i løbet af ugen. Her levede den franske vejvært Doria Tillier nemlig op til sit løfte om at smide kludene, hvis Frankrig formåede at kvalificere sig til VM.

Det gjorde de (heldigvis) med en 3-0 sejr over Ukraine efter at have tabt den første kamp 2-0 på udebane. Tak for det!

Se Doria Tillier smide tøjet her:

Se også: TV: Fransk tv-vært holdt nøgen-løfte

Og vi slutter af med gode gamle Robert de Niro, der åbenbart ikke altid har været så god. I hvert fald er en video af de Niro, der er til casting til rollen 'Sonny Carleone' i den legandariske 'The Godfather' film fra 1972, dukket op på YouTube.

En casting, der ikke overbeviste filmfolkene, som vragede de Niro til rollen. Siden fik han dog rollen som en ung 'Vito Corleone' i The Godfather Part ll.

Se videoen fra den mislykkede audition her:

Se også: TV: Her bliver Robert de Niro vraget i audition

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere