Dommer til Allan: - Du er den svageste

Allan Simonsen har med en skøn wienervals danset sig et trin nærmere finalen

Allan Simonsen og Sofie Kruuse i en wienervals. (Foto: Mogens Flindt)
Allan Simonsen og Sofie Kruuse i en wienervals. (Foto: Mogens Flindt)

Allan Simonsen blev klappet taktfast frem af publikum i studiet, da han fredag aften indtog dansegulvet i 'Vild med dans'.

Den lille store dansker var helt oppe på tå, da han sammen med Sofie Kruuse svingede rundt og rundt og rundt i deres wienervals.

Se også: Allans mor håber på finalen - måske

Allan så så tilfreds og lettet ud, da dansen sluttede, at han vinkede ud til familien Danmark som et 'tak for støtten', inden han gik hen for at høre dommernes ord.

Se også: TV: Bendixen til fals for Allan

Og her satte Britt Bendixen netop fokus på, at det er familien Danmark, der har båret den tidligere landsholdsspiller frem til semifinalen.

- Da du startede, var det virkelig ikke godt. Nu er det blevet en smule bedre, sagde hun.

- Hele Danmark er blevet din familie, og det man gør i en familie er, at man beskytter den svageste - og du er den svageste danser, understregede hun.

Britt Bendixen gav Allan og Sofie fem point for deres wienervals - det sammen gjorde Anne Laxholm, mens Nikolaj Hübbe og Jens Werner begge gav fire point.

Så er der point til Allan og Sofie. (Foto: Mogens Flindt)
Så er der point til Allan og Sofie. (Foto: Mogens Flindt)

<iframe src="http://php.ekstrabladet.dk/redaktionelt/features/20131031-allanalarm/" height="400" width="100%" id="allan" frameborder="0" scrolling="no" style="border: 0;"></iframe>


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere