Allan ramt af sms-nedbrud under Vild med dans

De for fodboldlegenden helt afgørende SMS-stemmer gik ikke igennem

Et ukendt antal SMS-stemmer havnende i går aftes i et sort hul under 'Vild med dans'-dramaet. TDC havde et teknisk nedbrud, der resulterede i, at seernes stemmer i det tidsrum ikke nåede frem til programmet.

Se også: Rasende seere: Har Allan fået vores stemme

- Vi blev klokken 21.18 ramt af en teknisk fejl, der berørte de indholdstakserede SMS'er, oplyser kommunikationsrådgiver i TDC, Povl Damsted Rasmussen.

Fejlen resulterede i, at SMS-stemmerne til 'Vild med dans' lå i kø og først gik igennem klokken 23.34 - da var det for længst afgjort, at Allan Simonsen og Sofie Kruuse skulle forlade danseshowet som tabere af den højdramatiske semifinale.

Alle ramt
Povl Damstedt Rasmussen fra TDC kan ikke oplyse, hvor mange stemmer, der lå i kø og dermed blev spildt. Han understreger, at abonnenterne ikke kommer til at betale for SMS'er, der ikke nåede frem i tide.

Se også: TV: Jublende dommere: Godt Allan er ude

Den ansvarlige for afstemningen hos TV 2, Thomas Grønbek Andersen fra TV 2 Digital, siger i en mail til Ekstra Bladet, at nedbruddet ikke har haft betydninger for afstemninges udfald.

- Vores tekniske samarbejdspartner Unwire har kikket på stemmerne og undersøgt, at nedbruddet ikke havde indflydelse på fordelingen. Nedbruddet har haft betydning for alle tre par. Unwire er markedsledende på området, og de er under streng revision, skriver Thomas Grønbek Andersen.

Se også: TV: Tak for dansen, AllanSe også: Allan fik det røde kort: Ude af Vild med dans

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere