Frem med lommetørklædet: Stærk scene i Robinson

Selv Jakob Kjeldbjerg kæmpede med at holde tårerne tilbage, da deltagerne fik besøg hjemmefra

Mandagens udgave af 'Robinson Ekspeditionen' byder på en af de mest rørende scener i tv-showets historie.

Det sker, når deltagerne får de obligatoriske besøg hjemmefra. Det er dog ikke alle, der får lov til at møde deres pårørende, som er rejst hele den lange vej til Malaysia for at se deres kære.

Først bliver en af deltagerne skilt fra i en konkurrence, og senere skal nogle af de tilbageværende deltagere selv vælge, hvem af kammeraterne på øen, der skal have lov til at se deres familiemedlemmer - og hvem der ikke skal.

Se også: Okmans dom: Så blev Robinson endelig klamt

Udskillelsesprocessen får i den grad følelserne i kog hos de hårdt prøvede realitydeltagere, og selv den ellers så benhårde vært, Jakob Kjeldbjerg, var påvirket af situationen:

- Jeg har ikke været så tæt på at knibe en tåre på skærmen før. Det var ikke deltagerne, der rørte mig. Det var de pårørende. Specielt fordi der var børn blandt familiemedlemmerne. De havde rejst den lange vej - over 10.000 kilometer - for at se de mennesker, som de savner, elsker og holder af. Det var hårdt for dem at stå der og vente på, om de fik lov til at møde deltagerne, forklarer Jakob Kjeldbjerg, som dog kom igennem optagelsen af scenen uden at ødelægge sit barske image.

Helt så godt gik det ikke for andre på produktionsholdet:

- Det er virkelig en scene, der stikker ud i årets 'Robinson'. Vi talte på forhånd meget om den optagelse, fordi der var så meget, der kunne gå galt, og så talte vi meget om den efterfølgende, fordi det havde været så stærkt. Når flere teknikere og ikke mindst produceren står og kniber en tåre, er det ret markant, fortæller Jakob Kjeldbjerg, der mener, at manglen på mad er med til at gøre deltagerne i årets ekspedition ekstra sensitive:

Se også: Stærke Backer røg ud af Robinson

- Sulten, kedsomheden og det faktum, at de hele tiden skal være årvågne, fordi de dolker hinanden for et godt ord, har skrællet alle deres beskyttende lag af. Det er også med til at gøre scenen i afsnittet så stærk. Deltagerne bryder nærmest sammen, da de ser deres pårørende. Jeg oplever mere end nogensinde før, at jeg i situationen står og er super spændt på, hvem af dem der får lov til at se deres familie, lyder meldingen fra 'Robinson'-værten.

Indledningen til den rørende scene kan ses i ovenstående klip og hele sekvensen kan opleves i aftenens udgave af 'Robinson Ekspeditionen' på TV3 klokken 20.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere