Allan Simonsen som julepynt

Flere skoleklasser bruger nu fodboldlegenden som juledekoration

Thisted Handelskole har valgt at bruge Allan Simonsen som julepynt. (Foto: privat)
Thisted Handelskole har valgt at bruge Allan Simonsen som julepynt. (Foto: privat)

Allan Simonsens popularitet vil ingen ende tage.

Se også: Hjælp TV 2: Hvem skal være næste års Allan Simonsen?

'Spurven fra Vejle' har ikke kun indtaget 'Vild med dans', men også de danske skoler, hvor flere klasser har brugt fodboldlegenden som inspiration til produktionen af årets julepynt. Billederne af Allan Simonsen som nisse er blevet lagt op på facebooksiden 'Vild med Allan'.

 

En klasse på Handelsskolen i Thisted havde valgt at bruge den danseglade fodboldspiller i stedet for den traditionelle julepynt. Men også Varde Handelsskole og 7.E på Antvorskovskole i Slagelse har ladet sig inspirere af Simonsen.

Facebooksiden 'Vild med Allan' har i de sidste mange uger støttet op om fodboldspillerens deltagelse i danseprogrammet, og det er også dem, der har opfordret folk til at sende deres bedste bud på Allan-julepynt ind til siden.

Se også: TV 2 anmeldt til politiet efter sms-rod

 

Fodboldspilleren og partneren Sofie Kruuse røg i sidste uge til alles store overraskelse ud af 'Vild med dans'. Simonsen er ellers i 11 uger blevet båret igennem på seernes stemmer, da dommerne langt fra har været begejstret for den til tider stive Allan.

Heldigvis for Allan-fans skal fodboldspilleren igen på dansegulvet i anledningen af den store finale, der sendes i aften klokken 20.00 på TV 2.

1 af 3 7. E på Antvorskovskolen er også pjattet med Allan. (Foto: Privat)
2 af 3 Allan Simonsen som julemand. (Foto: Privat)
3 af 3 Thisted Handelskole har valgt at bruge Allan Simonsen som julepynt. (Foto: privat)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere