Vild med Dans-dommerne dumpede

Ekstra Bladets danseekspert Mickey Fredie-Pedersen er ude med riven efter dommerne i 'Vild med Dans'

Benhårde dommere giver her fire 1-taller. Ekstra Bladets danseekspert Mickey Fredie-Pedersen mener, at dommerne på skamfuld vis hånede Allan Simonsen alt for meget og alt for mange gange. (Foto: Mogens Flindt)
Benhårde dommere giver her fire 1-taller. Ekstra Bladets danseekspert Mickey Fredie-Pedersen mener, at dommerne på skamfuld vis hånede Allan Simonsen alt for meget og alt for mange gange. (Foto: Mogens Flindt)

Så nåede vil endelig den store finale i årets ' Vild med dans', der som bekendt gik hen og blev et helt andet show, end danskerne havde regnet med.

Tilbage på gulvet står i aften to nydansere.

Se også: Så fræk er Vild med dans-Sarah

 

Den første, Mie Skov, har modigt kastet sig ind i dansen med en elite-sportskvindes udholdenhed.

Mie har udviklet sig fra en drengepige til en dansende ung kvinde, og det klæder hende.

Mie har det lidt nemmere end Uffe Holm, fordi hun ikke er den førende del af parret, men skal lade sig føre af sin partner. Men hun er ikke selvskreven vinder af den grund.

Uffe Holm har udviklet sin dans flot. I betragtning af, at opgaven for ham er sværere end for Mie, da han som mand skal være den førende, vil jeg satse på, at han godt kan gå hen og vinde i aften. Samtidig har Uffe hele vejen igennem underspillet sin stand-up-kendis-faktor og kastet sig energisk ud i dansetræningen.

Se også: Uffe Holm: Det skal ikke være surt show

Dommernes skammelige hån mod Allan
På falderebet skal en ting dog slås fast: Uanset hvem der vinder ' Vild med dans' i aften, vil årets show kun blive husket for én ting: Og det er, hvor skammeligt dommerne i liveprimetime på TV2 fik lov at håne og mobbe Allan Simonsen direkte op i hans åbne ansigt uge efter uge. Med den adfærd trak de dansetæppet væk under sig selv. Da viste de for hele Danmark, at de ikke besidder den menneskelige empati, som enhver dommer skal være i besiddelse af.

Se også: Allan Simonsen som julepynt

Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig ' Vild med dans'-finalefest i aften.

Se også: Danse-Mads: Jeg har fundet min sjæleven

1 af 2 Danseeksperten Mickey Fredie-Pedersen, der ses her, har dog ros til overs for de to tilbageværende dansere Uffe Holm og Mie Skov.(Foto: Jan Unger)
2 af 2 Benhårde dommere giver her fire 1-taller. Ekstra Bladets danseekspert Mickey Fredie-Pedersen mener, at dommerne på skamfuld vis hånede Allan Simonsen alt for meget og alt for mange gange. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!