- Vi har fattet, at Allan skulle hyldes

En finale uden Allan Simonsen er mest fair. Det er kendisserne i 'Vild med dans'-studiet enige om

Allan Simonsen i sidste uges semifinale. (Foto: Mogens Flindt)
Allan Simonsen i sidste uges semifinale. (Foto: Mogens Flindt)

Det bliver enten Uffe Holm og Karina Frimodt eller Mie Skov og Mads Vad, der senere i aften kan kalde sig vinder af 'Vild med dans' 2013.

Og det er helt fair, at det er netop de par, der i aften skal i kamp mod hinanden på dansegulvet. Det er de kendisser, der er mødt op til finalen rørende enig om. Ingen af dem begræder, at sæsonens uden sammenligning mest populære deltager, Allan Simonsen, røg ud i sidste uges semifinale.

Se også: TV: Tak for dansen, Allan

- Det er to værdige par, der er i finalen. Allan Simonsen kom lige som jeg længere i programmet end talentet kunne bære, men vi har fattet, at han skulle hyldes. Så det er en fin finale i aften, siger tv-vært Hans Pilgaard.

Det handler om dans
Casper Elgaard, der vandt 6. sæson af 'Vild med dans', er glad for at Allan Simonsen endelig er ude af danseshowet.

- Det er godt nok et underholdningsprogram, men det er trods alt et underholdningprogram, hvor det handler om at danse. Så det er ikke sørgerligt, at han ikke er i finalen, siger han.

Populære Allan
Lotte Friis holder ikke overraskende med Mads Vad i aftenens finale. Hun dannede selv par med den høje glade danser, da hun var med i 'Vild med dans'. Og Allan kommer hun ikke til at savne.

- Som konkurrencemenneske synes jeg, at det er mest fair, at det er de bedste dansere, der er i finalen. Men Allan Simonsen er jo meget populær, så derfor nåede han så langt....og det er jo bare et underholdningsprogram.

Se også: Allan: Vi ses i finalen!

Heldigvis er finalen ikke helt uden Allan Simonsen. Lige som alle sæsonens andre udstemte par skal Allan og Sofie på gulvet i aften og danse omkring 30 sekunder.

Omkring klokken 22.15 falder afgørelsen, og enten Uffe Holm og Karina Frimodt eller Mie Skov og Mads Vad kan hæve trofæet efter 12 ugers dans.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere