TV 2 anmeldt til politiet efter sms-rod

Stifteren af facebook-siden 'Vild med Allan' har meldt TV 2 til politiet for matchfixing

En af drivkrafterne bag facebook-siden 'Vild med Allan' har meldt TV 2 til politiet, fordi han mener, at underholdningschef Gitte Madsen og resten af tv-stationen har urent mel i posen i forbindelse med fredagens nedbrud i sms-afstemningen. (Foto: Anthon Unger)
En af drivkrafterne bag facebook-siden 'Vild med Allan' har meldt TV 2 til politiet, fordi han mener, at underholdningschef Gitte Madsen og resten af tv-stationen har urent mel i posen i forbindelse med fredagens nedbrud i sms-afstemningen. (Foto: Anthon Unger)

Nationen koger stadig, efter Allan Simonsen i fredags blev stemt ud af 'Vild med dans'. Og en af folkene bag facebook-siden 'Vild med Allan' ikke bare koger - han er rødglødende.

'Jeg anmelder hermed TV2 for matchfixing, da de efter ovennævnte tv-udsendelse (fredagens semifinale, red.) undlod at lade en mængde sms-stemmer tælle med i afstemningen,' skriver Torben Andersen i sin anmeldelse, som han netop har sendt til politiet.

Se også: Allan-gate: Sådan tjekker du, om din SMS nåede frem

'I den forbindelse har jeg potentielt lidt et formuetab, da jeg har oddset på, at Allan Simonsen og hans dansepartner ville vinde Vind med dans'-finalen d. 29/11,' fortsætter han.

Se hele anmeldelsen under artiklen.

Over for Ekstra Bladet forklarer Torben Andersen, at han desværre ikke kan anmelde TV 2's underholdningschef Gitte Madsen personligt til politiet.

- Jeg bliver nødt til at melde organisationen TV 2 til politiet, men havde jeg kunnet melde Gitte Madsen for at være træls, havde jeg gjort det, siger han.

Se også: Tåbeligt at afsløre sms-stemmer nu

- Men ved du, at hun lyver?

- Hende øjne fortæller så uendeligt meget mere end hendes mund. Hvordan kan hun for eksempel ikke have vidst, at der var et nedbrud i sms-systemet? Var hun måske på toilettet fra 21.18 til 22.15?

- Hvad regner du med at få ud af at anmelde TV 2 til politiet?

- Jeg regner med, at de rejser en sigtelse, og at de så vil iværksætte en undersøgelse.

Se også: Rasende seere: Har Allan fået vores stemme

- Det virker meget drastisk at melde TV 2 til politiet. Hvorfor gør du det?

- Jeg tror, at jeg taler på vegne af rigtig mange mennesker med den her anmeldelse. Gitte Madsen lugter langt væk af løgn og humbug.

Gitte Madsen selv tager dog sagen med sindsro.

- Lad os nu se om politiet henvender sig omkring sagen, så kigger vi på det der, siger hun til Ekstra Bladet.

Fyns Politi bekræfter over for Ekstra Bladet, at de har modtaget en anmeldelse af TV 2.

Se også: TV2 må frem med talleneSe også: TV: TV 2-Chef vil ikke vise Allans sms'er

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere