Se billederne: Kendisserne festede efter 'Vild med dans'

Sejrsfesten varede nærmest til den lyse morgen for de mange kendisser, der har været med i TV2s underholdningsprogram

De glade vindere, Mie Skov og Mads Vad, fejrede trofæet med en flaske champagne. (Foto: Mogens Flindt)
De glade vindere, Mie Skov og Mads Vad, fejrede trofæet med en flaske champagne. (Foto: Mogens Flindt)

'Vild med dans' anno 2013 sluttede i går, fredag, og det skulle fejres med et brag.

Mie Skov og Mads Vad løb med trofæet efter en tæt finale mod Uffe Holm og Karina Frimodt, og det blev fejret med manér af de to vindere, der først kom i seng ved fire-tiden, selv om de hele lørdagen havde et langt program med interviews og chat-sessioner med de mange danske dansefans.

- Vi har ikke drukket i super lang tid, fordi vi har trænet så meget, så der skulle ikke så meget til i går, før vi tænkte, at ’det er sgu en fed fest det her!’ Men vi nåede ikke at drikke så meget, at vi ikke kan hænge sammen i dag. Men kroppen har tømmermænd efter de mange uger i træningslokalet, siger Mads Vad lørdag formiddag til Ekstra Bladet.

Se også: TV: Mød Vild med dans-Mie som 13-årigSe også: TV: Allan imponeret over vinderne: - De var godt nok skrappe

Vinderparret havde stadig ikke helt forstået, at det virkelig var dem, der vandt dansekonkurrencen.

- Der kommer til at gå lidt tid, før det rigtig går op for os, hvad det var, vi lavede i går, og at vi vandt. Det skal lige bundfælde sig. Det er ikke fordi, vi ikke er glade eller lykkelige, for det er vi virkelig, men det er bare svært at forstå, for det har været en lang og god rejse, og nu er det slut, siger Mie Skov.

Se billederne, hvor Vild med dans-kendisserne ankommer til sejrsfest, over artiklen.

Ekstra Bladets læsere vil gerne se Bubber i næste års 'Vild med dans'. (Polfoto) Kendte Her er næste års Allan Simonsen

1 af 6 Smask. Efter at Sarah Grünewald har haft mere end travlt i 12 uger med sin værtstjans på 'Vild med dans', var det efter finalen tid til et kys fra kæresten Rasmus Backhaus. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 6 Sangerinde Nellie Ettison og værtinde Sarah Grünewald fik hurtigt klædt om fra tv-outfittet, så de var klar til fest. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 6 Karina Frimodt, der var i finalen sammen med Uffe Holm, havde sin kæreste, Kasper Lentz, med til fest. (Foto: Mogens Flindt)
4 af 6 Mums! Godt nok er Mette Blomstberg mest kendt for sine kager, men en god hamburger var nu ikke dårlig efter finaleshowet. Michael Olesen nappede også en burger. (Foto: Mogens Flindt)
5 af 6 Uffe Holm blev nummer to i årets 'Vild med dans', men tog finale-nederlaget med oprejst pande - og en kold fadøl. (Foto: Mogens Flindt)
6 af 6 De glade vindere, Mie Skov og Mads Vad, fejrede trofæet med en flaske champagne. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere