Danseværtinde: Min bommert er mit højdepunkt

Den største fejl, Sarah Grünewald lavede under 'Vild med dans', endte også med at blive hendes største højdepunkt

Sarah Grünewald kom til at kalde Lis Sørensen for Søs Fenger på direkte tv. (Foto: Mogens Flindt)
Sarah Grünewald kom til at kalde Lis Sørensen for Søs Fenger på direkte tv. (Foto: Mogens Flindt)

Guldkonfettien på gulvet fortæller det hele. Diskokuglen er slukket, og dansegulvet er tomt. Festen er slut. En fest der har varet i 12 uger.

Tiende sæson af 'Vild med dans' blev afsluttet fredag ved det store finaleshow, hvor årets vindere blev kåret.

Og det var en tydeligt bevæget værtinde, Sarah Grünewald, der kunne se tilbage på en 12 uger lang rejse sammen med resten af den såkaldte 'Vild med dans'-familie.

En rejse, som har budt på både op- og nedture for den 29-årige Sarah Grünewald i det populære underholdningsprogram.

Se også: Så fræk er Vild med dans-Sarah

Et øjeblik, hun især vil huske, oplevede hun, da hun kom til at kalde sangerinden Lis Sørensen for Søs Fenger - en brøler, der gav genlyd hos danskerne hjemme i stuerne og i medierne et stykke tid.

Men trods en hård medfart fra danskere efterfølgende, fremhæver værtinden alligevel netop den fejl, som et af hendes personlige højdepunkter ved årets 'Vild med dans'.

- Jeg har lavet nogle fejl og prøvet, at en hel nation havde splittede meninger og holdninger til én, og så rejste jeg mig igen, siger Grünewald.

Se også: Grådkvalt Sarah: Gid det varede ti uger til

- Det var virkelig et personligt højdepunkt, for det viste mig, at jeg er klar til den verden, jeg allerede står godt plantet i, siger hun.

Sarah Grünewald er dog ikke helt uerfaren foran et kamera. Hun har nemlig tidligere både været fotomodel og vært på 'Zulus Store Datingshow', ligesom hun også har prøvet kræfter som skuespiller i komedieserien 'Tomgang'.

Men det er første gang, hun kaster sig ud i en værtinderolle på live-tv.

- Jeg har lært rigtig meget. Det har været en kæmpe udfordring, men jeg har taget den i stiv arm, og jeg ved, jeg godt kan finde ud af det, siger hun og fastslår, at det ikke er sidste gang, hun har lavet live-tv.

Se også: TV: Kæmpe værtsbrøler i Vild med dans

Nu skal værtinden slappe af frem til jul, hvorefter hun og kæresten Rasmus Backhaus smider rygsækken på ryggen og rejser otte uger ud i verden, hvor de skal besøge Thailand, Sri Lanka og Maldiverne.

Årets vindere af 'Vild med dans' blev bordtennisspilleren Mie Skov og Mads Vad, mens komikeren Uffe Holm og Karina Frimodt, måtte nøjes med en andenplads.

TV 2 har allerede bekræftet, at danskerne kan glæde sig til endnu en sæson 'Vild med dans' i 2014.

Se også: TV: Sarah efter sin brøler: - Jeg havde lyst til at grave mig ned

0 kommentarer
Vis kommentarer