Mille Dinesen er kæresteløs og stjerne på slottet

Men også Michael Maze er single i den nye udgave af TV2's 'Stjerner på Slottet'

Mille Dinesen alias 'Rita' er atter fri på markedet. Foto: Jonas Olufson
Mille Dinesen alias 'Rita' er atter fri på markedet. Foto: Jonas Olufson

Smukke 39-årige Mille Dinesen er atter fri på markedet og kan uden problemer kaste sig ud i studier af de smukke, brunøjede andalusiske mænd, når hun i en uge skal opholde sig som stjerne på slottet i nærheden af Sevilla.

- Det koster jo ikke noget at kigge, som hun siger med glimt i øjet.

Se også: Ibi kom rystet hjem fra tv-optagelse

Samme holdning har 32-årige Michael Maze, der efter en længere skadesperiode er på vej tilbage i topbordtennis, men lige gør et ophold i Arcos de la Frontera i Spanien sammen med de fire øvrige, Mille Dinesen, Tommy Kenter, Ann Eleonora Jørgensen og Peter Ingemann.

 

Så hvem ved - måske vil der inden afrejsen tilbage til Danmark på søndag være basis for at omdøbe 'Stjerner på Slottet' til 'Romantik på Slottet'.

- Ingen får børn bare ved at kigge, skraldgriner Maze.

Og her har ungkarlen jo fat i noget.

Tilsyneladende fryd og gammen ved morgenbordet. Fra venstre Kim Bodnia, Hans Pilgaard, Anja Andersen, Remee og Christiane Schaumburg-Müller. (Foto: TV2) TV - 2. nov. 2010 - kl. 11:11 Bodnia og Pilgaard i skænderi om Anja Andersen

Ingen af de to singler har lyst til at røbe, hvilke prøvelser de vil udsætte resten af holdet for på turen, men Maze udelukker ikke, at den ene af hans to opgaver kan være sportsrelateret. Og Mille Dinesen vil kun sige, at det, hun beder de andre om, nok er noget, hun selv er lidt bange for.

Christiane Schaumburg-Müller var ude for et slemt cykkelstyrt under optagelserne til 'Stjernerne på slottet'. (Foto: Jan Unger) Danske kendte - 13. nov. 2010 - kl. 11:10 Christiane slap fra styrt uden varige mén

Det kan man jo tænke lidt over.

0 kommentarer
Vis kommentarer