Robinson-Behrad: De andre var på badeferie

Den udstemte deltager langer ud efter sine kollegaer i TV3's realityshow

Han havde forberedt sig på sin deltagelse i 'Robinson Ekspeditionen' i 13 år, men røg ud af programmet, efter få dage på den øde ø i Malaysia.

Se også: Efter Robinson-exit: Ikke vant til janteloven

Da Ekstra Bladet mødte Behrad Moini til aftenens finalefest sved nederlaget stadig. Robinson-deltageren var absolut ikke tilfreds med, at han var blandt de første til, at ryge ud af TV3-showet:

- Jeg syntes det er synd for de deltagere, der bare var på badeferie. De skubber nogen ud, der fortjener det mere. Jeg syntes det er ærgerligt, at folk melder sig til et program som 'Robinson', bare for at komme i fjernsynet.Jeg har ikke respekt for det. Det er sørgeligt, fastslog Behrad, der ikke have megen sympati til overs for deltagere som Mikael og Cecilie, der røg ud af ekspeditionen på grund af sygdom:

Se også: Se Tammaro svare på Okmans svinerJeppe satte en stærk slutspurt ind og endte som fortjent vinder af 'Robinson Ekspeditionen 2013'. (Foto: Lotta Lemche). TV Jeppe vandt Robinson: Jeg spillede naiv og dumSe også: Okmans sidste dom: Retfærdigheden sejrede

- Om jeg så havde brækket mit ben var jeg blevet på den ø, indtil jeg var blevet stemt hjem, lød meldingen fra Behrad.

Se meget mere i ovenstående videoklip.

0 kommentarer
Vis kommentarer