Se Tammaro svare på Okmans sviner

Robinsondeltageren har fået en hård medfart af Ekstra Bladets anmelder. Her giver hun igen

Bettina Tammaro har om nogen delt vandene i årets udgave af Robinson Ekspeditionen.

Jeppe satte en stærk slutspurt ind og endte som fortjent vinder af 'Robinson Ekspeditionen 2013'. (Foto: Lotta Lemche). TV Jeppe vandt Robinson: Jeg spillede naiv og dum

Den 47-årige singlemor har blandt andet fået på puklen for sit kyniske taktiske spil og især Ekstra Bladets anmelder, Ditte Okman, har været en hård kritiker af Robinson-finalisten.

I anmeldelsen af finale-afsnittet skriver Okman blandt andet:

Se også: Okmans sidste dom: Retfærdigheden sejrede

'Den falske hykler Tammaro røg ud som den første, og den pålidelige og stærke skolelærer Jeppe tog trofæet...' Og senere i teksten:

'Og så var der Tammaro. Set fra min sofa har hun fra dag 1 taget trofæet som sæsonens største hykler. Med endeløs pladder og kævl og alt for mange ord, har hun kunnet bilde sit hold en masse ind – og måske også sig selv, hvem ved. Helt grinagtigt blev det, da hun i sidste afsnit stemte på Marttin som finalist med begrundelsen, at nu blev det ’lidt spirituelt. Hun måtte ’mærke efter’. Marttin ’havde brug for hendes stemme’. Du godeste. Hun må have meget små tanker om sine medspillere, hvis hun tror, at nogen hoppede på hendes vrøvl. Sandheden er, at Tammaro er et lille menneske, der blev fornærmet over at blive gennemskuet og udstillet af Due. Længere er den ikke.'

Ekstra Bladet tog til finalefesten en snak med Tammaro, der fik forevist anmeldelsen. Her svarer hun igen på Ditte Okmans hårde ord. Tammaro fortæller ligeledes om den bitre Facebook-krig mellem nogle af Robinson-deltagerne.

 

Se meget mere i ovenstående videoklip.

1 af 2 Tammaro sender en hilsen til Ekstra Bladets anmelder, Ditte Okman. (Foto: Mogens Flindt).
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer