Kun Ingemann deltager 'gratis' i 'Stjerner på Slottet'

Ann Eleonora Jørgensen siger klart, at man da vurderer, hvad man får ud af at være med i sådan et program

Peter Ingemann lokkede sine 'Stjerne'-kolleger ud i noget snavs, da han serverede Underberg før den tidlige flyafgang. Som ægte jyde inviterede han ikke til baren, men havde i stedet lommerne fulde. (Foto. Jonas Olufson)
Peter Ingemann lokkede sine 'Stjerne'-kolleger ud i noget snavs, da han serverede Underberg før den tidlige flyafgang. Som ægte jyde inviterede han ikke til baren, men havde i stedet lommerne fulde. (Foto. Jonas Olufson)

Peter Ingemann, der i ni år rejste rundt med 'Hammerslag', og senest har kæmpet med 'Nybyggerne' på TV2, er den eneste af de fem nye deltagere i 'Stjerner på Slottet', der ikke får decideret honorar for sin medvirken.

Se også: Ibi kom rystet hjem fra tv-optagelse

- Jeg er jo fastansat på TV2, så jeg har min månedsløn, og så får jeg nogle diæter oveni, men det er også alt. Og det er godt nok, for jeg synes, at det er et fedt program, som jeg hellere end gerne deltager i, fortæller han.

 

For skuespiller Ann Eleonora Jørgensen, der snart er aktuel i afsnit nr. 100 af den populære engelske serie 'Barnaby', ser verden anderledes ud.

Iben Hjejle frygtede at blive mast til plukfisk af væggene, da hun fik sit nervesammenbrud. (Foto: TV 2) TV - 6. apr. 2012 - kl. 11:24 Iben Hjejle i panik: - Nu bliver jeg mast til plukfisk

- Det er klart, at hvis der ikke havde været penge i at deltage, havde jeg ikke gjort det. Sådan noget gør man ikke gratis. Det er jo arbejde. Men jeg har givet mig selv et år, hvor jeg prøver nye ting af, og her har jeg blandt andet skabt mig et smykkefirma, der hedde 'An.no'. Normalt er jeg en meget privat person, men lige nu i dette eksperimenterende år har jeg lyst til at sidde sammen med de fire øvrige og fortælle om beslutningen med et sabbatår fra skuespillet og selvfølgelig om mine designersmykker, siger hun.

Tilsyneladende fryd og gammen ved morgenbordet. Fra venstre Kim Bodnia, Hans Pilgaard, Anja Andersen, Remee og Christiane Schaumburg-Müller. (Foto: TV2) TV - 2. nov. 2010 - kl. 11:11 Bodnia og Pilgaard i skænderi om Anja Andersen

Ann Eleonora Jørgensen erkender blankt, at bl.a. den reklameværdi, der ligger i at kunne fortælle om sine kvalitetssmykker i guld med perler og brillanter i primetime, er ubetalelig. Men hun understreger, at det ikke kun er markedsføringen af www.anno.dk, der har fået hende til at være med.

Christiane Schaumburg-Müller var ude for et slemt cykkelstyrt under optagelserne til 'Stjernerne på slottet'. (Foto: Jan Unger) Danske kendte - 13. nov. 2010 - kl. 11:10 Christiane slap fra styrt uden varige mén

- Jeg har taget ja-hatten på i forhold til mange nye ting i år. Dette er en af dem, siger hun.

Men alle har selvfølgelig noget, de gerne vil sælge, når de stiller op i et program som 'Stjerner på Slottet'.

Og for TV2's Peter Ingemann handler det naturligvis om et nyt program i 2014. Der er tale om et nyt livsstilprogram, hvor titlen endnu ikke ligger fast. Men ikke overraskende er udgangspunktet boligen.

0 kommentarer
Vis kommentarer